torsdag den 20. marts 2008

StrikI ønskes alle en rigtig god påske. Jeg har desværre haft nogle computer-problemer, som nu heldigvis er løst, derfor har der været lidt stille her på siden de sidste dage. Computeren var blevet umådelig langsom at arbejde på. Da vi ikke selv har så meget forstand på den slags, sendte vi den til en fagmand. Han kunne fortælle os, at computeren som vi havde købt for 3 år siden, rent faktisk ikke indeholdte den hukommelse som vi havde købt og betalt for!!!!!!!! Den var alt for lille til at køre det virusprogram som vi havde installeret. Derudover havde vores søn installeret et spil "Counter Strike", også gik det da helt galt. Selvom spillet blev afinstalleret igen var den stadig langsom. Så blev der sat noget mere hukommelse i. Da vi fik den hjem kunne vi slet ikke komme på nettet. Det viste sig at routeren nu var gået i stykker. Den fik vi skiftet, så nu er vi på igen.
Vi har alle ferie her i påskeugen, så vi hygger os rigtigt. Vi skulle have været på camping, men eftersom der blev lovet snevejr valgte vi at blive hjemme, istedet havde vi svigermor på besøg fra søndag til onsdag det var rigtig hyggeligt. Kasper var ude og spille badminton mandag, det var et påskestævne i Rønde. Han tabte een og vandt to kampe. Det var det første stævne hvor han spillede i D rækken, tidligere har han spillet i begynderrækken, så det var en flot præstation.
Vi har også fået malet i et af vores værelser, det var dejligt at få gjort. Alt er flyttet ind igen og her er dejligt lyst.
På strikkefronten har jeg fået lavet denne lille bluse. det er en opskrift fra "Hendes verden" nr. 43, 2003. Den er strikket i str. 1 år.

Ingen kommentarer: