torsdag den 1. august 2013

Hjem fra camping.....

Søndag sidst på eftermiddagen ankom vi til Møgeltønder Camping. Denne gang ville vi kun have markisen op for der var jo lovet godt vejr....
Mandag var super fint, vi sad ude og tog lidt sol, men tirsdag var det småkoldt og blæsende. Onsdag regnede det en del også med torden. Vi var lige kommet tilbage til vognen efter en lille tur i Tønder by, da vi blev enige om at pakke sammen og trille mod Grenaa. Da vi kom hjem var der selvfølgelig sol og lunt, sådan er det næsten altid når vi er væk hjemmefra.
Nååå, skidt med det, så har vi nogle dage at slappe af i, inden jeg skal starte på job på mandag og Erik skal begynde sin efterlønstilværelse.
 

2 kommentarer:

Britta sagde ...

Ej, hvor ærgerligt. I sku' da ha' vendt næsen mod det nordligste Jylland; her har vi haft fint vejr hele ugen, lige bortset fra 10 minutters regn i tirsdags og et par små natbyger :)
Nu har du vel - som alle kvinder vil gøre - lavet en laaaaang liste med ting, der skal gøres, så Erik ikke kommer til at kede sig ;) Jeg håber han kan trives med sin nye tilværelse; det er jo lidt af en omvæltning :)

Fru Larsen sagde ...

Britta: Bare rolig, jeg havde tænkt mig at lave en indkøringsperiode den første uge, for så at skrue fuldt blus på efterfølgende. Han kan lige så godt lære det!!!!! Hi hi