søndag den 22. juni 2014

Strikkede djævlehuer og snik snak

Endelig har jeg haft en weekend hjemme, vi var på camping fra fredag til lørdag, men eftersom at de var lidt koldt og blæsende, valgte vi at tage hjem lørdag formiddag. Desuden var der heller ingen mennesker derude, så er det altså ikke så meget ved.
For et par weekender siden fik jeg strikket disse tre små djævlehuer i str. 3-6 måneder. De er sat til slag i min Amio butik.
Den kommende uge bliver lidt aktiv; mandag skal Erik køre mig på arbejde fordi han skal på værksted med bilen, der er nemlig problemer med at bruge nøglen, man kan ikke låse døren op med den, vi kan kun bruge den fjernbetjente. Det sker når man ikke bruger den almindelige nøgle så tit. Når han kommer hjem skal han have vasket og støvsuget den og ud og hente mig klokken 16.
Tirsdag skal Kasper op til eksamen i fysik.
Onsdag skal vi til Århus på idrætsklinikken med Kasper, han skal have scannet sine knæ. Dem har han døjet med de sidste 5-6 år, så nu håber vi, at der kommer en løsning. Han har fået konstateret schlatter knæ, hvilket ofte ses hos drenge som dyrker meget sport.
Onsdag aften skal vi til dimission på skolen, hvor han får sin 9. klasses afgangsbevis.
Torsdag skal vi til fødselsdag i Spentrup.
Pyha jeg glæder mig til fredag hvor der falder lidt ro på .
 
Fortsat rigtig god søndag aften til alle jer :))

4 kommentarer:

Lin sagde ...

Ogsaa til dig da. Jeg skal love for I faar travelt.
God uge.

Britta sagde ...

Sikken hektisk uge; den ligner næsten min. Vi skal også til dimission på onsdag; det er en stor dag ;-) Amalie var til sin sidste eksamen i onsdags, så hun er gået på ferie.
Vi har været på camping hele weekenden, og hos os var vejret perfekt. Men bare 40 km sydligere var det regnvejr; vi fik ikke en dråbe.
god fornøjelse med den travle uge, og pøj pøj til Kasper.

Kh Britta

Fru Larsen sagde ...

Britta: Mange tak skal du ha`:))

Nanna sagde ...

Hvor er det nogle fine djævlehuer :)