lørdag den 23. marts 2013

Påskeferie

Det er længe siden jeg sidst har blogget, det er fordi jeg har været syg af influenza i godt og vel en uges tid. Jeg startede på arbejde i går, fredag. Det har godt nok været en drøj omgang at komme igennem, men jeg håber nu at være på en rigtige side. Det er heller ikke blevet til så emget strik i den sidste tid, men denne lille babyvest har jeg strikket for en tid siden, den er størrelse 0-3 måneder og materialet er 100 % bomuld.
 Jeg har påskeferie nu og vi havde planer om at skulle på camping idag lørdag, men vi har udsat det til søndag, så kører vi til Løkken og stiller op, men kører hjem igen når vi er færdige, Kasper skal nemlig til badmintonstævne mandag i Rønde, efter det kører vi til Løkken og holder en velfortjent påskeferie. Vognen skal vi have til at stå i Løkken en stor del af foråret.  
Mitte, vores skønne kat, har været til et helbredscheck, han er ganske sund og rask, men han trængte til at få renset sine tænder, når nu han skulle i en let bedøvelse valgte vi at få fjernet et par små cyster som han havde på det ene bagben, det var han ude og få gjort i onsdags. Han har stadig kraven på, for han vil gerne slikke i såret men det går ikke. Ellers er han frisk igen og nyder livet inde i sofaen.
Kasper var i forrige weekend til klubmesterskaber, han blev klubmester i både single og double, så nu er han i gang med sporten igen efter blindtarmsoperationen midt i januar måned.  

Ingen kommentarer: