mandag den 16. maj 2011

Uldfestival Saltum

I påsken var vi på camping på Løkken Klit Camping. De reklamerede med et tilbud, hvor man kunne lade vognen stå også skal man kun betale for de weekender man er der. Tilbuddet gælder maj måned ud. I juni skal man betale for hver weekend om man er der eller ej, men det er nogle meget fordelagtige priser. Storebededagsferien koster for 3 overnatninger 395,- kroner for alle personer.
I weekenden var vi lige oppe i vognen fra fredag til søndag, det var skønt at slappe af og nyde at være sammen. Vejret var bestemt ikke det bedste, det regnede faktisk hele tiden.
Lørdag var vi i Saltum , her var der et fantastisk flot og utroligt spændende arrangement, "Uldfestival Saltum". Det var bare synd at vejret var så dårligt, trods det, var der lørdag mange gæster rundt i de mange forskellige telte, som var stillet op i hele byen.
På aktivitetspladsen var heksen, Dannie Druehyld, som havde en lille workshop.
Der blev klippet får, så børnene kunne se hvorfra ulden kommer.
Der var desværre meget jeg ikke fik set, for det var så frygtelig koldt og vådt, at jeg bare havde lyst til at komme hjem i vognen og få varmen. 
 Sønndag da vi kom hjem, pakkede Kasper straks fisketasken, han ville til havnen for at fiske. Uhhh det øsregnede, men det er han ligeglad med. Man er vel lystfisker....
Han fangede 2 rødspætter, som vores kattepasser fik, som tak for hjælpen.
I dag, mandag var han også ude for at fiske. Se hvor en krabat han fangede.......en kæmpe rødspætte.
Den blev renset og lagt i fryseren, det er han dygtig til selv at gøre.
De sidste 3 uger har han fanget rigtig mange rødspætter, mange af dem er kommet i fryseren til aftensmad og nogle er kommet over til naboerne. 

3 kommentarer:

Lin sagde ...

Det var dog en god idé med campingvognen. Saa slipper man at slaebe den frem og tilbage. Uldfestivallen, hvor ville jeg dog gerne have vaeret med, selv i regnvejr. I maa godt sende noget regn herned, for toerken har sat ind.
Knaegten er da talentfuld. Det er saa laekkert med frisk fisk. Det er noget jeg virkelig savner efter at vi er flyttet vaek fra vandet.

Blæksprutten sagde ...

Jeg så godt skiltene til Uldfestivalen, da vi var i Fårup Sommerland. Men så ærgerligt at det hele druknede i regn.
UH, det var ikke tosset med en rødspætte - nystegt med nye kartofler og smørsovs... Mums...
Min lystfiskermand gider desværre ikke at fiske ved havet; han vil hellere til åer eller Put and Take, så det er ørreder vi spiser...

Louise sagde ...

Det skal regne rigtig meget, før uldfestivalen ikke er noget ved :) Boderne er jo i telte men det er klart hyggeligere og sjovere i solskinsvejr!
Regnvejr er det bedste fiskevejr :)
Smart med campingvognen, det er da absolut fordelagtige priser.