mandag den 27. august 2012

Lidt af hvert

Alle de skønne strandskaller og muslinger som har været med til at give lidt sommerstemning, er det snart tid til at pakke sammen til næste år, sommeren er ved at blive til efterår, særligt i dag har det været et utroligt smukt sensommervejr.
Aftnerne bliver hurtig mørke og så er det tid til lidt hygge med sterinlys, på en eller anden måde er det jo også dejligt.
I lørdags var Kasper til badmintonstævne i Fårvang, det var næsten med samme resultater som sidste weekend. Han blev puljevinder og gik videre til kvartfinalen men tabte her sin kamp, så det blev til en 5. plads i single. Det var en kamp som strakte sig over 3 sæt, Kasper vandt det første sæt, andet sæt var nogenlunde tæt men her vandt modstanderen, tredie sæt gik også til modstanderen. De havde før spillet mod hinanden for ca 1 års tid siden, her tabte Kasper meget stort; 21-5 / 21-7, så selvom han tabte denne kamp, så var det en meget fin præstation.  I mix og doule blev det ikke til nogen placering.
Det var nogle af de gode ting, men her er, som så mange andre steder også teenageproblemer, og det er i den grad at vi er ved at rive håret af os selv ind imellem. ÅHHH hvor er det dog nedslidende dag ud og dag ind at have de samme diskussioner, hvorfor kan de unge mennesker ikke bare accepterer at et nej er et NEJ????????
Er der nogle af I andre som også lider i øjeblikket, så skriv det gerne, så føler vi os ikke så alene med teenageproblemerne.....2 kommentarer:

Fru Larsen sagde ...

Ja de er dejlige de børn og skrækkelige ind imellem. Her er det mest vores fem-årige teenager der er strid, jeg tør slet ikke tænke på når hun virkelig bliver teenager! Gru og skræk. Men vi elsker hende alligevel. Men de kan sgu være en prøvelse....de børn. Håber det bedres snart :)

Britta sagde ...

Åh ja, børn er dejlige... ;) Teenagere er vidunderlige - når de sover...! ;-) Jeg oplever til tider at Amalie kobler hjernen fra; hun lever ganske enkelt i en helt anden verden end resten af familien. Dog må jeg indrømme at hun ikke er det værste tilfælde jeg har været udsat for; hendes storesøster var EKSTREM slem og sidder nu i en alder af 25 år stadig fast i en eller anden form for langtrukken pubertet (Godt hun ikke også bor hjemme!!!)
Mads på 11 år er vanvittig diskussionslysten, så jeg kan godt se hvilken vej pilen peger hvad ham angår... Så jo, jeg føler med jer - og håber I - og vi - klarer skærene. Og sku' håret ryge sig en tur, er det godt at moderne mænd er skallede og vi piger kan købe nyt og smart hår... ;) he he...

Kh Britta