tirsdag den 15. januar 2013

En værre omgang......

I torsdags da Kasper kom hjem fra badmintontræning kl. 21 havde han ondt i maven, han havde mærket det første gang et par timer efter at han havde fået noget at spise i skolens kantine, så han mente at det måtte være fra maden.
Fredag var han hjemme, kastede op mange gange og havde ondt i maven og feber ca. 38 grader, samme gentog sig lørdag, men søndag kastede han ikke op, men havde stadig meget ondt i maven, det kom som nogle jag, sagde han. Umiddelbart kunne det godt lyde som en madforgiftning. 
Vi snakkede meget om vi skulle kontakte vagtlægen men valgte at se tiden an til mandag morgen. Her var det stadig slemt med smerterne og han havde heller ikke denne nat sovet for smerter. Vi tog op til vores egen læge, som undersøgte ham og kom frem til at han måske havde blindtarmsbetændelse, så vi kørte til Randers med ham, hvor han endnu engang blev undersøgt og gjort klar til operation. Det viste sig at det var blindtarmsbetændelse. I forbindelæse med operationen bristede blindtarmen så han skal have antibiotika i 3 dage og kommer først hjem fra hospitalet på torsdag. 
Pyha jeg kan sandelig godt forstå han har haft ondt. Uha hvor har vi dårlig samvittighed over at vi ikke reagerede noget før, men vi var jo alle overbevist om at det havde været maden, og når vi spurgte hvor han havde ondt, sagde han midt i maven??? Hvis nu jeg havde mærket efter og konstateret at det var udtalt i højre side, så havde jeg jo reageret, men men men det kan vi jo ikke bruge til noget, hovedsagen er at han er kommet i god behandling og er i bedring. 
Vi glæder os til at få ham hjem igen :))


Ingen kommentarer: