søndag den 18. maj 2008

Nyt siden sidst


Jeg har desværre svigtet min hjemmeside på det groveste her i den sidste tid. Det skyldes det gode vejr, som trækker voldsomt i mig. Jeg nyder at være ude i haven når vejret tillader det.
Nå, men lige en opdatering om hvad der er sket siden sidst. En ting jeg ikke kan komme uden om er, at jeg er blevet et år ældre. Ak, men bare man er frisk og rask så pyt med alderen, selvom jeg syntes det er ved at være lidt træls at blive endnu et år ældre. Ikke mere om det!!!
Den sidste weekend i april afholdtes der klubmesterskaber i Grenaa Badmintonklub. Vores søn Kasper, blev klubmester i både single og double, som han spillede sammen med sin kammerat. Han var meget stolt da han fik sine to medaljer og pokalen hvor hans navn skal ingraveres. Det var slutningen på badmintonsæsonnen og en ny starter til august. Kasper bliver 11 år i juli, så til den tid skal han spille i u13.
I pinsen var campingvognen pakket og vi tog på tur til "Himmerland Camping og Feriecenter". Det ligger i en lille by som hedder Hornum lidt udenfor Års. Det er en rigtig hyggelig lille campingplads, stille og roligt. Desværre var der ikke så mange faciliteter for de mellemstore børn. Dog var der en lækker indendørs swimmingpool, men i det gode pinsevejr var det ikke så attraktivt at være inde. Men vi havde nogle gode dage hvor der rigtig blev slappet af og hygget.

Ingen kommentarer: