tirsdag den 6. juli 2010

Hvidmalet bænk og bord

Så har jeg taget  hul  på den sidste arbejdsuge inden jeg velfortjent kan holde sommerferie, føler næsten ikke jeg kan slæbe mig afsted. Desværre er det kun 1 uge, derefter 1 uges arbejde også endnu 1 uges ferie. Her skulle jeg ellers have haft 2 uger, men pga. min mand har fået et ferieafløsningsjob så nøjes jeg med 1 uge. Efter uge 33 kan vi tage 1 uge sammen alle tre.
 I næste uge skal vi på camping i Gjerrild, så har han ikke så langt når han skal køre på arbejde. Han skal på dagtur og har fri allerede kl. 14 hver dag, så vi kan sagtens få noget ud af dagen sammen. I weekenden er vores naboer også på camping derude, så vi får en hyggelig weekend sammen.
Det bliver skønt at holde fri, jeg syntes der sker frygtelig meget på jobbet lige i øjeblikket. En større ændring i hele strukturen indenfor træning og aktivitet står for døren til at blive gennemført straks efter sommerferien. Håber, at jeg fortsat kan arbejde med den svagere målgruppe af borgere dvs. demens. Her finder jeg nogle spændende udfordringer. Jeg må se tiden an også håbe:))
Min havebænk og lille bord, som jeg tidligere skrev at jeg var igang med at male hvid er nu færdigt. Resultatet er super godt, glad for at jeg valgte hvidt. Jeg var ellers i tvivl, om det skulle være sort.

Med sin hvide farve træder både bænk og bord rigtig frem.
Rigtig god dag til jer som læser med:))

3 ARBEJDSDAGE, SÅ ER DET FERIE:))

4 kommentarer:

Ellen sagde ...

Hvor er dine møbler blevet flotte. En uge er lige i underkanten, når man skal nå at geare helt ned. Rigtig god ferie.

Fru Larsen sagde ...

Ellen: Tak skal du have. Ja, du har ret i, at en uge er i underkanten, men når nu tingene er som de er her i sommer, så er det løsningen:))

strikkeentusiasten sagde ...

Det var da helt utroligt så flotte dine havemøbler er blevet....måske man skulle overveje at gå i gang med penslen på de gamle træmøbler.

Håber du får en god og afslappende uge, selvom det ikke er meget ferie.

Fru Larsen sagde ...

Strikkeentusiasten: Det er utroligt, hvad en gang maling kan gøre ved de gamle møbler. Det er som at få nye.
Jeg skal love for at det bliver en afslappende uge, vi skal jo på camping, det er det rene afslapning for sådan en som mig. Jeg kan nemlig ikke være hjemme uden at lave noget.