mandag den 12. juli 2010

Camping på Gjerrild Nordstrand Camping

Så blev det endelig ferie!!!!
Fredag efter arbejde, kørte vi til Gjerrild Nordstrand Camping.
Vores naboer var også med her i weekenden. Ihhh, hvor har vi nydt de par dage sammen. Vejret var supergodt lørdag, men søndag var det meget overskyet og der kom regn hen under aften. Derefter klarede det op og blev ganske godt. Vi har grillet, spist dejligt mad og hygget os.
I dag mandag, er Erik på arbejde, så Kasper og jeg hygger os her i Gjerrild. Vi har cyklerne med, så vi kan cykle en tur til stranden, idag var det ikke særligt varmt dernede, så vi cyklede ret hurtigt hjem til vognen igen, hvor vi nyder at have fri og være sammen.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Hej, så lige dit indslag om camping og blev helt nostalgisk. Da vores børn var små tog vi i en årrække på camping. Den første gang var i Ertebølle, hvor vi havde lejet en campingvogn på stedet. Vi fik smag for det og købte en teltvogn. Uheldigvis regnede det bare alt for tit, når vi skulle ud med den, så den blev på et tidspunkt udskiftet med en campingvogn. Vi elskede at holde ferie på den måde og gjorde det i en årrække indtil min mand blev selvstændig og det kneb med tiden. Men for pokker hvor har jeg dog savnet den ferieform, for der findes ikke nogen bedre måde at holde ferie på. Hilsen til dig og din familie og nyd ferien rigtig meget. Hilsen fra Jette

Julie sagde ...

Hejsa ;o)
tak for din kommetar på mit indlæg og velkommen til min blog ;o)
Jeg glæder mig også til at vi skal afsted på camping og min dreng på 5 kan næsten ikke vente.
Vi har snakket om at køre til Ærø,der har jeg været meget som barn,da mine forældre havde båd ;o)
Julie

Jette sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.