mandag den 14. marts 2011

Lidt strik

Lørdag var Kasper til Landsmesterskaber i badminton i Fredericia. De var tre spillere fra Grenaa, som var med dernede. Det var meningen, at han skulle sove der til søndag, hvor stævnet skulle slutte.
Han nåede at spille ca. 15 minutter af sin første kamp, inden han faldt ned på det ene knæ og slog det hårdt. Han har i ca. 1½ år døjet med "slatter knæ". Det er en skade som opstår, oftest hos drenge, i ungdomsårene. Altså en slags vokseværk.
Skaden viser sig ved, at han under begge knæ har en bule (væskesamling) som er meget øm, det var altså den han landede på. Han var ikke i stand til at spille resten af dagen og måtte dermed ikke stille op i resten af stævnet. Det var en gang øv, for han så ud til at have en chance for at blive puljevinder.
Han var så forfærdelig ærgerlig, men der var desværre ikke noget at gøre ved det. Vi var derfor hjemme noget tidligere end vi havde forventet. En god ting var, at vi skulle ikke til fredericia om søndagen for at hente ham og vi kunne sove længe.
Vi havde altså en dejlig frisøndag herhjemme.
Lidt strik er det blevet til. Jeg har nemlig strikket en af de populære ribveste i en str. 6 måneder.
Den er strikket i 100 % bomuld. Jeg har efterhånden strikket en del af dem, men det er et dejligt arbejde at sidde med.

1 kommentar:

Fru Larsen sagde ...

Hej Fru Larsen!
Sjovt - jeg vidste ikke vi var flere! Tak for besøget og din søde kommentar! Nu får du en ny læser for jeg elsker sider med lidt af det hele, det værste er at det altid får mig til at ville noget nyt, fordi jeg bliver så inspireret! :)
Dejlig side du har, så fine farver og ting, jeg er ret vild med dine klude, måske skulle man lige prøve - nej blev der sagt! :D