mandag den 6. juni 2011

Skønne gule hæklede grydelapper

  I Kristi Himmelfartsferien var vi oppe i vores campingvogn, som står i Løkken.
Vejret var supergodt, vi nød det i fulde drag. Særligt fredag var det fantastisk. Om morgenen sad vi med forteltets front nedrullet, solen skinnede ind og det var skønt at nyde sin morgenmad og en lille dram i disse omgivelser.
Badelandet var lige åbnet i disse dage, Kasper og hans kammerat var oppe og more sig i de store rutschebaner, men det var da lidt koldt, så de var ikke deroppe så længe. 
 De var også nede og fiske i den nærliggende fiskesø, Emil (Kasper´s kammerat) fangede en flot regnbueørred. Den var dog ikke så forfærdelig stor men der var jo fangst på krogen, det var det vigtigste. 
 Jeg havde taget hækletøjet med og fik lavet disse grydelapper / bordskånere.
Bagsiden er hæklet i ensfarvet lyst bomuldsgarn.
 Jeg har tidligere hæklet denne model som bordskånere, men på disse har jeg hæklet en lille strop så de kan bruges til både grydelapper og bordskånere. De blev straks foræret til vores kattepasser da vi kom hjem. 
 På terrassen står de forskellige blomster i fuldt flor. Denne margurit står rigtig flot lige i øjeblikket.
 På fredag tager vi igen til Løkken og nyder pinsen. Desværre skal vi have campingvognen med hjem. Vi har haft rigtig meget glæde af at have den stående i Løkken og det er bestemt ikke sidste gang vi gør det. 
I denne uge er Erik startet på et pc kursus, på tirsdag efter pinsen skal han starte på SCA i et ferie afløsningsjob. SCA er en fabrik hvor der fremstilles alt muligt emballage. Pc kurset er egentligt et 4 ugers kursus, men han skal deltage i denne ene uge, selvom han ikke kan færdiggøre det fordi han har fået job!!!!!! Undskyld, men vi forstår det bare ikke!
Rigtig god uge til jer, som læser med:))

3 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Dine grydelapper er rigtig fine - rigtige sommerfarver...
Jeg kan godt forstå I har nydt weekenden i Løkken; det har jo været fantastisk godt vejr heroppe i det nordlige. Og godt at drengene fik lidt på krogen; det er jo - set med mine øjne - det der er formålet med at fiske. Deri er Kent så absolut ikke enig... ;)
Dejligt at Erik har fået arbejde, men jeg kan også undre mig over diverse regler. Det er da dybt godnat at han skal være der en uge og ta' en plads på den måde, når det ikke er nødvendigt... Ja, man kan flå håret af sig selv...
Go' pinse når I når så langt... Hvem ved om vi mødes i Løkken... ;o)

Lin sagde ...

Tillykke med mandens job. det er flot. Men det er godt nok maerkeligt at de lader ham begynde paa kurset alligevel. Meeeeen saa kan han laere et fif eller to. Fedt. Pc'eren bliver man aldrig nok kendt med.
Laekre grydelapper. Du er altsaa bare saa dygtig til at haekle.

emmy sagde ...

Hvor er dine grydelapper smukke og sikke skønne glade farver du har brugt;)