mandag den 11. juli 2011

Fire dage til ferie

Det er bestemt ikke fordi jeg overbebyrdes med at lave indlæg lige for tiden. Jeg syntes bare ikke jeg har hverken energi til at skrive eller emner. Jeg er frygtelig træt for tiden, når jeg kommer hjem fra arbejde, der er så mange andre ting som skal gøres. Haven står på sit højeste lige nu og kræver derfor noget pasning. Hver anden uge hvor Erik er på dagtur, nyder vi at være sammen efter arbejde, i de andre uger hvor han er på aftentur kommer han først hjem ved 22.30 tiden, og jeg kan derfor få lavet noget af det, som ikke blev lavet i ugen før.
Nå, men jeg kan da begynde at tælle ned til ferie som starter på fredag. Erik skal arbejde, så Kasper og jeg skal alene på camping, vi tager til Øster Hurup, det vil sige at Erik er med i weekenden.
MEEEEEEEEEN jeg har lige set vejrudsigten....... den forudsiger regn, vist megen regn.
Hmmmm vi må se!
Denne flotte herre er lige blevet 16 år, han nyder det gode vejr i disse dage.
Han er både god, doven og frygtelig kælen. 
Han er så fin med det kridhvide bryst, mave og ben.
Vores absolut yndlingskat :))
Rigtig god ferie til jer som er så heldige at have det :))

2 kommentarer:

Karen sagde ...

Hvor bliver det dejligt for dig med ferie...og regnvejr=strikkevejr er mit motto :-D
Håber alligevel, at solen kommer til at skinne i weekenden, så I kan komme på camping og få slappet rigtigt af - sikke en pragtfuld kat - han ser bare så sød ud.
Kh Karen

Fru Larsen sagde ...

Jeg håber da at i får en rigtig god ferie, selvom i mangler en! Her er situationen den samme, mig og pigerne holder ferie alene lige nu, men man kan selvfølgelig heller ikke tage arbejde som ferieafløser og så starte med 3 ugers ferie :)