torsdag den 27. september 2012

Ny hos Amioamio

Min lille salgsblog som jeg startede for en tid siden, er gået lidt trægt, der er blot blevet solgt 4 par babyfutter, derfor har jeg besluttet at starte en lille biks i Amio, det har jeg været beskæftiget med de sidste dage. Det er godt nok et stort arbejde, men jeg håber det kan være med til at der bliver solgt nogle flere af mine ting.
Du kan finde mig her:  Fru Larsen`s butik
Efterhånden får jeg lagt flere ting ind.

Orkideen her har jeg haft i mange år og i foråret bestemte jeg mig for at den måtte ende i skraldespanden, meeeen hvad var dog det som kom frem i den ene side??
 Minsandten om der ikke var en blomsterranke på vej. Mystisk, her har jeg i 4-5 år gået og passet planten i håb om at der skulle komme nye blomster, men intet skete.
Den har nu stået en månedstid og er stadig meget fin.  
Her et dejligt nærbillede :))

tirsdag den 18. september 2012

Hæklede rangler

Så er det hverdag igen og allerede tirsdag, jeg syntes godt nok tiden flyver afsted, der er kun 3 uger og 3 dage til jeg har efterårsferie. Vi skal på camping, årets sidste tur, hvorhen ved vi ikke endnu.
I weekenden var Kasper til træning fra fredag til søndag eftermiddag, så vi havde en masse tid sammen, det var dejligt. Lørdag kørte vi en tur i Bilka i Tilst og hyggede os.
Jeg har fået hæklet disse små rangler. jeg har set dem et eller andet sted på en blog, hvor kan jeg ikke huske. I opskriften var der beskrevet at man skulle hækle rundt, men det syntes jeg var noget bøvlet, derfor lavede jeg lidt om.
Hermed min opskrift på hæklede rangler:
Bomuldsgarn og hæklenål nr 2½
Slå 16 lm op, vend og hækl 1 fm i den anden lm fra nålen, hækl fm rækken ud.
Hækl i alt 56 rækker fastmasker. Hækl to stykker.
Stykkerne syes sammen langs den lange side, til slut fyldes de godt op med volumenfyld og syes sammen. Husk at den anden ring skal puttes ind i den første inden den syes sammen.
 Du kan evt. putte en lille bjælde i den ene ring.
Wupti, du har den sødeste lille rangle. 
Jeg har et par stykker mere undervejs, som hurtigt bliver færdige.
Rigtig god fornøjelse, hvis du har lyst til at prøve.

søndag den 9. september 2012

Lidt af hvert

Hele weekenden har vi været hjemme og slappet af. Lørdag var vi i haven, den var hurtig at komme igennem, Erik fik slået græsset med den nye plæneklipper.
Fredag aften til lørdag aften var Kasper sammen med et par kammerater for at spille computer, så han var helt firkantet i hovedet da jeg hentede ham, idag har han sovet længe.
Hmm jeg har desværre ikke været særlig flittig med at få lavet noget håndarbejde i den senere tid, jeg har bestemt mig til at nu skal jeg igang igen!!!!
Der er faktisk ikke så meget at berette om herfra, det er nok også derfor jeg ikke har været god til at få blogget i de sidste par uger.
 
 
Forøvrigt har jeg fået "ny" telefon, Kasper´s den gamle. Det er en Sony Ericsson Xperia mini, så nu kan jeg spille wordfeud, det er jeg da godt nok blevet helt bidt af, efterhånden er jeg blevet ret skrap til det, så bare kom an, hvem der tør!!!!!!! så kan vi tage en dyst :))
Rigtig god søndag til jer, som læser med :))