fredag den 12. juli 2013

FERIE FERIE FERIE

 
Så blev det endelig ferie for mig og familien. Nøøj hvor har vi glædet os.
Det er fire år siden jeg har haft ferie sammen med hele min familie, idet Erik jo har haft feriejob de sidste tre år, men i år holder han fri, han bliver nemlig 60 den 26. juli og går på efterløn.
Slut på et langt arbejdsliv, som desværre ikke endte som han kunne have ønsket sig, men sådan er livet engang imellem, vi bestemmer jo ikke selv hvordan tingene skal forme sig. I disse krisetider er der jo mange mennesker som bliver fyret fra sit job og som har svært ved at finde sig noget andet. Det værste er når folk siger, at arbejdsløse selv er skyld i ledigheden,
det er fordi de ikke gider lave noget !!!!!!!
Det er bare det værste man kan sige....... vi har desværre oplevet det nogle gange, men kan bekræfte at det IKKE er tilfældet, for Erik har søgt SÅ mange job,
mange gange endda uden at få svar tilbage!!!
Nå, der kom vist lidt galde ud mellem sidebenene, men det gør mig så RASENDE for jeg ved hvor meget han har ønsket sig at få noget at lave. Desuden havde han været ansat i det samme firma i 32 år, men deværre kom der salg af virksomhed og efterfølgende nedskæringer, så det er bestemt ikke med sin gode vilje han har været ledig i tre år nu!!!!!
 Nå nok om det.
Ferien skal bruges til en ferie til Tyrkiet, Alanya, hvor vi har været en del gange tidligere.
Derefter en uges tid i campingvognen. Vi glæder os til begge dele.

3 kommentarer:

Lin sagde ...

Nyd det, det er velfortjent. Ja folk har utroligt travelt med at "beskaeftige" sig med andre istedet for at feje for egen doer. Her i Frankrig kan vi ihverttilfaelde maerke krisen. Priser og skatter stiger med en loenfrysning paa fjerde aar. Det er ikke nemt, og det ser ikke ud til at blive nemmere foreloebigt. Glem hvad de andre siger, og nyd hinanden og jeres ferie.

Fru Larsen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Fru Larsen sagde ...

Lin: Ja, den forbistrede krise har åbenbart bidt sig godt fast i hele verden, men det må da for søren snart få en ende. Du må også endelig nyde ferien :))