fredag den 18. oktober 2013

Oprydning i haven

En skøn efterårsferie er desværre slut for vores vedkommende. Til i torsdags var vi på camping på Løkken Klit Camping, en plads hvor vi har været mange gange og som vi aldrig bliver trætte af at besøge.
Her til morgen kørte vi Kasper til Rønde hvor han skulle køre med nogle andre spillere til Fredericia til LBS i badminton, han har skrevet at de vandt den første men tabte desværre næste doublekamp. I morgen er det singlerne det gælder, vi kører derned. Pyha så er det tidligt op for vi skal køre hjemmefra kl. 6.30, nå pyt med det, vi håber på at få en god dag dernede.
 
For et par weekender siden fældede vi et stort blommetræ, det har ikke givet frugt de sidste tre år, så nu måtte det væk. Et kæmpe arbejde når man ikke har en motorsav.
De tykkeste grene blev savet rene, så de kan bruges til bål næste sommer.
Der er sket meget i vores have den sidste tid, vi havde nemlig også et stykke hæk på 10-12 meter, som var gået ud, det er tre år siden den begyndte at se lidt skidt ud. Den er blevet rykket op og vi venter nu på at planteskolen får planter til salg. De skulle vist komme i uge 43, så næste weekend kan vi få plantet til igen. Når hækken er væk, så er der så åbent, men der går faktisk ikke så længe før den nye hæk er vokset på.  
Fredag aften står underholdningen på "Vild med dans" selvom vi har svoret at NU GIDER vi ikke se det mere. Syntes simpelthen det er så uretfærdigt at alle de dygtige dansere bliver stemt hjem, og man gang på gang ser fodboldspilleren gå direkte videre...........GRRRRRR
 
Nå, men alligevel rigtig god fredag aften til alle jer<3


Ingen kommentarer: