lørdag den 26. oktober 2013

Havearbejde

I weekenden er vi hjemme og får styr på mange hængepartier. Blandt andet har vi fået stablet træresterne fra det store blommetræ som blev fældet for nogle uger siden.
Jeg har ryddet lidt op på mit plantebord.
Det er et gammel skolebord og jeg ved faktisk ikke om jeg skulle få det malet hvidt eller sort og sat i stand også bruge det til noget andet..... det må tiden vise hvad jeg beslutter mig for, men skulle der være nogle af jer, som har nogle gode ideer, modtager jeg gerne.
Idag har vi også fået plantet en ny hæk der hvor den gamle var gået ud, det var nogle meget sunde og kraftige planter på ca. 75 cm, der går nok omkring 4-5 år før de er i højde med den gamle hæk. 
For nogle uger siden købte jeg denne skønne krysantemum, den er så skøn i farven, mørk bordeaux, billedet er fra sidste weekend så nu er den sprunget noget mere ud.
 
Badmintonstævnet i sidste weekend gik ikke som vi havde håbet på, desværre tabte Kasper en af de indledende kampe og dermed var chancerne jo spildte, i double tabte de også en af de første kampe, men vandt så ellers alle de andre, men det var desværre ikke nok til at komme i toppen. Der er ikke noget at gøre ved det, han må se fremad og fokusere på næste stævne som er næste weekend i Silkeborg.
Fortsat rigtig god weekend til alle jer derude :))
1 kommentar:

Lydert sagde ...

Det er så dejligt at få styr på hængepartierne, jeg har også gang i et par stykker i denne weekend
Jeg synes dit bord er perfekt som plantebord, og om du vil male det eller give det olie er nok en smagssag, hos mig ville det blive malet sort.
Surt med badmintonkampene, men det går jo desværre ikke altid, som vi gerne vil have det - og måske bliver det bedre næste weekend