onsdag den 15. september 2010

Mols camping.

I weekenden var vi på Mols Camping sammen med vores naboer. Det er en dejlig plads med en god beliggenhed. Servicebygningen er pæn og ren (det vigtigste), men af ældre dato.  Pladserne er pæne store og det er nemt at komme ind på dem.
Tog afsted fredag efter arbejde, vi har heldigvis ikke andet end 30 kilometer derud, så det var en dejlig kort køretur. Havde aftalt at, vi skulle stille vores telt op, så der var god plads. Når det kun er en weekend, vi er afsted, er det sjældent, at vi stiller det op. Syntes det er for stort et arbejde bare så kort tid.
Kasper, måtte jeg hjem med lørdag til middag, han skulle til badminton opstartslejr i klubben. Da jeg kom tilbage, var frokosten klar. Det var dejligt at sætte sig til bordet.
Søndag, da der skulle pakkes sammen, var teltet meget vådt, så da vi kom hjem blev det bredt ud i vores garage til tørring. Siderne blev tørret inde i stuen. Det er vigtigt, at teltet er godt tørt når det bliver pakket ned. Har bestemt, at det ikke skal bruges mere i år.
Vi skal godt nok afsted et par gange her i efteråret, men her vælger vi ikke at stille teltet op.

Ingen kommentarer: