torsdag den 23. september 2010

Strikkede grydelapper.

Det er blevet til et par strikkede grydelapper til gavekassen. De er strikket i ret i dobbelt bomuldsgarn med en hæklet tungekant udenom. Hmmm underlig lille hvid plet der er på billedet.
Sjovt som farven er anderledes på billedet herunder.  Den er altså mørk bourdeaux.
Fredag skal jeg mødes med mine arbejdskollegaer efter arbejde. Vi skal spise dejlig mad sammen og hygge os. Håber bare ikke  det bliver for sent. Lørdag skal jeg nemlig mødes med mine gamle klassekammerater fra folkeskolen. Vores skole "Søndre Skole" har 40 års jubilæum og det bliver fejret. Det er 30 år siden vi gik ud af 9.a., derfor syntes vi det er på tide at se hinanden igen efter alle de år. Det er bare ikke til at forstå, at det er så mange år siden. Jeg husker tydeligt alle mine klassekammerater. Vores klasse mindes jeg, som god og velfungerende. Vi havde et godt sammenhold og mange gode kammerater. Nogle lærer var bedre end andre - særligt husker jeg vores gode og meget vellidte klasselærer. Han gav os en god tryghed i skoletiden.
Vi har ferie i næste uge, så søndag morgen kører vi på camping. Turen går til Hvidbjerg Camping. Vi glæder os alle meget. Kasper er nødt til at få fri fra skolen, mener nok det går, idet det kun er anden gang i hans skoletid han bedes fri. Grunden til ferie nu, er at Erik arbejdede i sommer, da vi andre havde ferie. Så vi har ikke haft ferie sammen, det trænger vi meget til. Hvidbjerg Camping byder på alle faciliteter man kan forestille sig. Særligt er der et stort subtropisk badeland. Her skal vi rigtigt nyde det. Så vi må hellere huske badetøjet og rigeligt med håndklæder.
Jeg har lavet denne skønne efterårskrans af små æbler. Tror det er en slags paradisæbler.
Skønne er de ihvert fald.
Rigtig god weekend til jer, som læser med:))

7 kommentarer:

Lin sagde ...

Ja det er skaegt som farverne skifter alt efter lys og blitz. Men flotte er de da. Jeg nolede jo din idé med karkluden, og den er jeg meget glad for.
Kan I have en rigtig god ferie, og nyd badelandet.
Og god klassekomsammen. Det er godt du glaeder dig. Jeg blev saa drillet i skolen at jeg ihverttilfaelde ikke skal sammen med mine gamle plageaander nu naar jeg endelig er blevet fri for dem hihi, men det er super dejligt at det ikke er alle der har det paa den maade ( smil).

Ellen sagde ...

Rigtig god tur til Hvidbjerg camping. Når du nu er her skal du unde dig selv en tur til Ho, og besøge garnbutikken lige ved siden af kirken. Bemærk hun har kun åbent søndag, tirsdag og fredag fra 13 til 16. God tur.

Karen sagde ...

Jeg ledte efter opskrifter på henholdsvis hæklede nålepuder og hæklede/strikkede grydelapper...og når man googler det, så kommer man til din blog ;o) Du har en hyggelig og inspirerende blog...og har lige meldt mig som ny, fast læser ;o) Hvis du får tid/lyst er du velkommen til at kigge forbi min blog.

Mie sagde ...

Flotte grydelapper i lækker farve - en af mine piger producerer også - men det er til en gang valkning og mindre fine i strukturen.... spændt på at høre om din klassekomsammen - sjovt at mødes efter så mange år og se om rollerne er de samme :-)

Blæksprutten sagde ...

Der er nu ikke noget som sådan et par dejlige hjemmestrikkede grydelapper; og så er det jo et godt taskehåndarbejde... ;o)Super flotte er de...
Det lyder hyggeligt med klassekomsammen. Jeg har på den måde fået et par venner, som jeg egentlig ikke havde så meget tilfælles med i skoletiden; det har jeg til gengæld nu...
Håber I nyder ferien på camping, og at I ikke blæser væk... Mine børn skal også ha' ferie udenfor almindelig skoleferie; det gi'r heldigvis ingen problemer. Det er jo nogle gange nødvendigt, for at få alle enderne til at nå sammen.

Fortsat go' ferie til jer...

Britta

Anette sagde ...

Hei!
Så mye fint du lager :) Jeg likte godt de søte elefantene du har laget :)
Koselig blogg du har :)
Klem Anette :)

Fru Larsen sagde ...

Lin: Dejligt at du har fået fornøjelse af karklude opskriften. Skøn skolekomsammen og en lækker ferie har vi haft:))
Ellen: Tak for tippet, desværre så jeg først din kommentar da vi var kommet hjem. Jeg husker garnbutikken i Ho:))
Karen: Dejligt at vi kan gøre brug af hinandens ideer. Velkommen her på bloggen:))
Mie: Dejligt med nogle kreative børn:))
Blæksprutten: Tak, vi har nydt ferien. Vejret var fantastisk, en dag sad vi ude i t-shirts og nød det. Der er ingen problemer i at få børn fri fra skole, men jeg har bare det syn på det, at man som forældre må lægge sine ferie så det kan passe med børnenes skoleferier. Nogle gange er det selvfølgelig problematisk, også må man jo spørge dem fri:))
Anette: Tak for det, god dag til dig:))