søndag den 24. oktober 2010

Nessie tørklæder

I efterårsferien har jeg strikket et par Nessie tørklæder. Jeg har set flere her i blogland, som har strikket dem og jeg syntes rigtig godt om modellen. Ålerusen har været så sød, at lægge opskriften ud på hendes blog. Jeg valgte at strikke modellen uden bobler, men det skal vist prøves på det næste jeg skal strikke.
Det er supernemt at strikke, jeg synes ellers at opskriften så lidt snørklet ud. Det orange er garnet fra Netto til 15,- nøglet, der gik under 2 nøgler til et tørklæde.
 Det grønne, er garn, som jeg havde i forvejen. Det er lidt nisteret og lidt tykkere end det orange.
Jeg starter på arbejde i morgen efter en dejlig uges ferie. Erik skal på et truckkursus i næste uge. Han går jo desværre stadig arbejdsløs. Det bliver godt for ham´, at komme lidt hjemmefra og møde andre mennesker. Håber, at et sådant kursus, nemmere kan åbne nogle døre til et arbejde. Det er bare så forkert, at man ønsker sig brændende et job, men der er ikke noget at få. 
Han er uddannet typograf og har i 34 år arbejdet indenfor det grafiske område. Men han søger indenfor alle områder, senest havde han et sommerafløsningsjob på en emballagefabrik her i byen. Et arbejde, som han var meget glad for, men der var desværre ingen ledige stillinger.
Vi krydser fingre, måske I vil hjælpe med at krydse????
Rigtig god uge til jer, som læser med:))

3 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Super flotte "Nessie" tørklæder du har strikket; godt du fik fat i noget Netto-garn ;o)
Jeg krydser alt hvad krydses kan for at Erik får noget at rive i. Du kan godt hilse ham og sige at det er SÅ skægt at ta' truckcertifikat...;o) Det tog jeg for 13 år siden, da jeg tog flere kurser indenfor transport og logistik.
God arbejdslyst nu da det er hverdag igen...

Britta

Mie sagde ...

Sjove Nessie-tørklæder.... overskueligt projekt ser det ud til - så de fluks kan laves i den rigtige farve :-) Krydser fingre og sender gode tanker

Timotei sagde ...

Det var noen kjempefine tørklær! Må se nærmere på den oppskriften, tror jeg. Håper Erik får arbeid snart. Det er ille å ikke få lov til å arbeide når en så gjerne vil.

Du spurte meg om mønster til vesken jeg har sydd. Jeg tok utgangspunkt i et mønster i boken "Hånd i hanke" av Ann Pia Godske Rasmussen, men jeg forandret mye på mønsteret for å få vesken smalere og hankene lengre.
Hvis du ser innom bloggen til Lise så har hun lagt ut mønster til nesten maken veske. Tror hennes er litt større enn min, men fasongen er veldig lik: http://www.lises.net/blogg/

Rannveig