fredag den 22. oktober 2010

Dejlig efterårsferie

Efterårsferie har vi tilbragt på Hvidbjerg Strand Camping. Vi ankom søndag ved 13 tiden. Vi hyggede os med lidt frokost udenfor vognen, det var nemlig rigtig godt vejr denne dag.
 Mandag kørte vi en tur til Tyskland og købte lidt ind. Vejret var rimeligt, med enkelte byger.
Tirsdag var vi til loppemarked i Blåvand, et hyggeligt marked med mange gamle ting. Vi var en tur ved Blåvand Fyr, hvor Kasper og Erik var oppe og nyde udsigten.
Vi var også en tur i Ho, hvor der er den hyggeligste garnbutik. Her er uendeligt meget garn, jeg havde svært ved at overskue det, for der var bare så meget garn overalt. I en af bygningerne ved siden af, var der et restesalg. Fyld posen for 100,- kr. Jeg fik 3x10 nøgler bomuldsgarn. Superbilligt. 
Onsdag og torsdag var vi i badeland og slappede af hjemme i vognen. Der er blevet spillet kortspil (500 og Uno) til den store guldmedalje. Vejret var noget vådt, det regnede faktisk uafbrudt både om dagen og om natten. Onsdag morgen var der hvidt udenfor, men vi blev enige om, at det var hyggeligt, at være på vintercamping.
Jeg fik læst en bog af Danielle Steel, Signetringen. Desuden fik jeg strikket en del, herom senere.
Der er ihvert fald blevet ladet op, til at komme igang med arbejdet igen efter ferien.
Imorgen, lørdag skal Kasper til stævne i Tilst, spændende hvordan det går.....

3 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Dejligt at I har haft en god ferie med mange dejlige oplevelser. Flot at I orker det i regnvejr - og sne; jeg ville nok betakke mig på denne tid af året.
Det er da helt utrolig billigt garn du har købt; glæder mig til at se hvad du får ud af det - og til at se hvad du og dine strikkepinde har bedrevet i ferien.

God weekend til jer - og god kamp til Kasper...

Ellen sagde ...

Dejligt at høre i har haft en god ferie. Jeg var i Ho søndag eftermiddag, tænkte på om i var nået frem. Prisen er åbenbart faldet i løbet af ugen, søndag kunne man fylde posen for 125 kr. Jeg holdt mig i skindet, der skal bruges af lageret. Det er meget garn hun kan fylde ind i den lille butik. Det er en lidt kold form for vintercamping i praktiserer, vi tager til Ribe i morgen, med vintertely, gulv og varmeovn. God weekend.

Fru Larsen sagde ...

Blæksprutten: Regn og sne kan ikke holde os hjemme. Det er bare så hyggeligt at være sammen i campingvognen, vi hygger os på en helt anden måde, end hvis vi var hjemme.
Ellen: Jeg var åbenbart heldig med den faldende pris. Ja, hun har vandvittig meget garn i den meget lille butik. Koldt var det udenfor, men dejligt varmt i vognen, du ved, den bliver jo hurtigt varmet op. God ferie til jer))