lørdag den 2. oktober 2010

Klassekomsammen og camping

Den sidste uges tid har vi været på camping og vi har ikke haft internet, derfor har jeg ikke blogget i den tid. Men her kommer en opsummering.
I lørdags var jeg til skolekomsammen. Uha, hvor havde jeg glædet mig helt vildt, til at mødes med mine klassekammerater. Vi skulle mødes i Grenaa, hvor een af mine kammeraters mor har et dejligt sommerhus. Vi skulle mødes kl. 11, jeg cyklede derned, der var faktisk temmelig langt. De, som havde arrangeret dette havde fundet frem til alle i klassen, men vi manglede 5, som ikke dukkede op. Det var helt vildt dejligt at mødes igen efter 30 år. Jeg tror, vi alle havde glædet os helt fantastisk. Vi havde en utrolig dejlig eftermiddag, snakken gik fra start til slut. Vi havde bare så meget at fortælle hinanden. Arbejde, søskende, forældre og børn. En masse dejlige ting blev fortalt og alt blev suget til mig. Ih hvor jeg nød samværet. Tusind tak for det allesammen. Min yndlingsklasselærer var også med, dejligt at se ham igen. Som man kan se på billedet, havde jeg en masse dejlige klassekammerater. Klik på billedet for at se det større.
Det er mig nederst til højre i cowboyjakken.

Jeg vil gerne lige indskyde, at det var overhovedet ikke noget praleri med hvor lang en uddannelse eller hvor mange phd´er man havde fået. Sådan en oplevelse havde jeg nemlig for nogle år siden, da jeg mødtes med min gymnasieklasse. Det var ikke en god oplevelse, med alle de pralerier. Følte mig helt udenfor.

Vi har fået lavet om på vores teleabbonnement. Tidligere havde vi Telia Home free, men dette udgår.  Det bevirker at vi jo selvfølgelig hele dagen har haft problemer med at komme på nettet. Efter en god supporthjælp er vi igen online. Men kun med en pc. I næste uge må vi kontakte en forhandler vedrørende en router, så vi alle i familien kan komme på. Åha det p.... når man nu ikke har en klap forstand på disse ting, så er det bare ØV ogt meget besværligt.
Nå jeg må ind og spille bingo banko. Håber der er gevinst denne gang:))

3 kommentarer:

Lin sagde ...

Krydser fingre for en gevinst til dig. Dejligt at du havde en pragtfuld klassekomsammen.
Du har ret. Naar man ikke har forstand paa pc er det noget vaerre l... naar det ikke virker. Held og lykke med det.

Blæksprutten sagde ...

Godt du fik billede på... Det ser ud til at det har været en rigtig hyggelig dag med dine gamle klassekammerater; skønt når man bare falder i hak med hinanden med det samme...

Jeg tror da, at det er meget sundt at undvære teknologien et par dage mens man er på ferie. Men vi er så vant til at være online i døgnets 24 timer, så man får jo næsten abstinenser...

God uge til dig... ;o)

Fru Larsen sagde ...

Lin: Der var desværre ingen gevinst dennne gang. Men vi havde fornøjelsen. Du har ret, det er noget værre l... når teknikken ikke virker. Men det gør den nu:))
Blæksprutten: Ja, det hjalp med lidt rålmodighed, nemlig at prøve dagen efter.
Klassekomsammen: Super hyggeligt.