lørdag den 13. november 2010

Weekend, forhåbentlig frisk igen....

Ugen, har for mit vedkommende været lidt træls, med sygdom. Onsdag morgen vågnede jeg med en forfærdelig smerte i maven, vi ringede efter vagtlægen, som kunne berolige med at det var omgangssyge. Her fredag har jeg det bedre, men har ikke fået noget at spise siden i tirsdags. Det er en effektiv slankekur, har nemlig tabt de 7 kilo, som jeg havde taget på i sommer, men de kommer nok igen når jeg får en normal hverdag igen.
Torsdag og fredag har jeg ligget inde i stuen på sofaen, småsovet og ellers ikke lavet andet. Jo, jeg har ligget og set på vores tallerkenrække, som jeg bruger til alt andet end talerkener, nemlig nogle skønne sommerminder, vores campingblade og andre småting.
 
Hetr et par små figurer som er  rigtige humørspredere.
Nogle dejlige fyrfadsstager og en porcelænsko i en skøn turkis farve, som signalere sommer.
Hvilket jeg jo så kan ligge og glæde mig til.
Miniatureudgave af Rådhuset i Ebeltoft, hvor vi blev gift den 20. november 1999. Desværre er vi ikke så gode til at huske datoen, kan stadig ikke huske om det var den 20. eller 21. vi blev gift. Pinligt.......
Lørdag var Kasper til badmintonstævne i Rønde, han tabte sine singlekampe,
men vandt 2 doublekampe og tabte een.  Hvornår sker der noget mere positivt?????
Søndag skal vi slappe af sammen herhjemme. Næææ, forresten Kasper skal ud at løbetræne, jeg cykler sammen med ham, for jeg kan ikke løbe så hurtigt, at han får noget ud af det.  Håber det kan hjælpe lidt på hans kondition.
Om eftermiddagen skal vi med vores naboer ud at bowle, det glæder vi os til. 

4 kommentarer:

Mie sagde ...

Hyggelige ting du har haft udsigt til :-) Dejligt at høre du er ved at have det bedre - selvom det er et hårdt tempo du kører dig selv i:-)
God lørdag aften

Blæksprutten sagde ...

Rigtig god bedring til dig; det er da virkelig en slem omgang du er rendt ind i. Og en rigtig træls slankekur, som man helst vil være foruden. Men kan trøste dig med at jeg osse har taget 7 kilo på siden juli, men at go' løbetræning er effektiv, hvis man er konsekvent. Jeg har lige smidt 3,5 kg på 10 dage, og jeg har normalt MEGET svært ved at tabe mig... ;o)
Dejligt med en tallerkenrække til alt muligt sjovt; jeg vil så gerne ha' fat i en til alle mine kogebøger. Og skønne ting fra Ebeltoft...
Øh, I har vel en vielsesattest? Der står datoen da på... He he...
Og hvis I kan huske hvilken ugedag I er gift, kan en evighedskalender også bruges... Jeg synes altså det er ret komisk at man ikke kan huske sin egen bryllupsdag... ;)
Håber snart Kasper får lidt medvind igen; selvom man ikke nødvendigvis kun spiller for at vinde, er det altså det sjoveste... Pøj pøj...
Og tak for dine dejlige kommentarer på min blog; det er så hyggeligt når du har været forbi...
God søndag...

Lin sagde ...

Gdot at du er ved at komme til haegterne igen. 7kilo, hold da helt ferie. Detsvaerre hoerer de ofte til den kategori der kommer paa igen lige saa snart man bliver rask.
I maa vist have vielsesattesten frem for at se den rigtige dato hihi.

strikkeentusiasten sagde ...

Dejligt at høre at det går fremad det var da noget af en omgang......7 kilo

I må have vielsesattesten frem....

God søndag