tirsdag den 20. september 2011

Nessie og hæklet hagesmæk

Jeg har vist svigtet bloggen lidt her på det sidste, det kniber med at få lavet indlæg og komme rundt hos I andre. I den sidste tid har jeg følt mig meget træt træt TRÆT så det basker. Tror jeg mangler lidt af den energi, som jeg plejer at få om sommeren, men den er desværre nået ned til mig i år.
Prøver at spænde livremmen for at holde "det hele" oppe, jeg må virkelig tage mig selv i nakken. 
Jeg har faktisk heller ikke følt at jeg havde noget at blogge om, men det er da vist ikke rigtigt, for der er da nogle færdige ting, som ikke er blevet vist frem endnu.
MEN nu skal der gang i det forsømte.
Allerførst viser jeg en Nessie, som er blevet til i slutningen af sommeren, den er strikket i noget meget tyndt garn, hvilken type ved jeg desværre ikke, men der er ihvertfald noget uld i det.
Jeg har tidligere strikket modellen som dygtige Julia har lavet.
Farven har en skøn mosgrøn nuance.
En hagesmæk har jeg hæklet i hvid bomuld, det er et mønster som ikke før er blevet afprøvet hos mig.
Jeg ved ikke rigtigt om jeg syntes om modellen???
Det er et mønster fra Familie Journalen
Der er ikke nogle planer i løbet af ugen, det eneste jeg SKAL,
er at få strikket nogle små babysokker færdige.
De er super hurtige, nemlig en størrelse 3 måneder, mere herom senere.
Fortsat rigtig god uge til jer, som læser med :))

2 kommentarer:

Jane sagde ...

Jeg tror jeg ved hvordan du har det. Jeg mangler også energi og kan tydelig mærke at solens udeblivelse har påvirket mig og mit humør. Jeg er bange for vinteren bliver i depressionens tegn for mange i år.

Blæksprutten sagde ...

Du er bestemt ikke alene om at ha' for lidt energi; det samme gør sig gældende her... Jeg kan dog ikke beklage mig over sommeren, da jeg ikke har savnet den voldsomme varme, men jeg er træt af alt det vand vi får i øjeblikket... ;o)
Det er en lækker Nessie du har strikket; den får du sikkert megen glæde af. Hagesmækken har jeg set før - også i brug; den er god som savlesmæk - og så er det rart med bomuld der kan vaskes ved høj temperatur... ;o)
God fornøjelse med sokkerne; det lyder til at være et overkommeligt projekt... ;)