fredag den 30. september 2011

De pokkers lopper!!!!

Endnu en uge hvor vi har kæmpet med at få bugt med lopperne...... Det er åbenbart et meget udbredt problem i år. Jeg har tre gange givet kattene en kur med Front Line, med en måneds mellemrum, men det ser IKKE ud til at virke efter hensigten. NEMLIG at få udryddet de pokkers lopper!!!!!!
I sidste uge opdagede jeg at Mitte var meget hævet under hagen og han var meget øm når man rørte ved det.
Ved dyrlægen fik han en binyrebarkhormon sprøjte og noget pennicilin, desuden fik jeg nogle pennicilinpiller som han skulle have x 2 dagligt. Det var nemlig en slags overfølsomhed for lopperne. Det har tydeligvis hjulpet, for han er ikke hævet og øm mere. Jeg kæmmer begge kattene og fanger et par stykker, af de små bæster hver dag. Desuden har jeg købt noget spray, som jeg har brugt mange steder i hjemmet. Alle tæpper og puder er blevet vasket. Hvad kan jeg da gøre mere?????
De sidste par dage har jeg ligget i sengen med ondt i maven, hovedet og kvalme, idag hen på eftermiddagen ser det ud til at gå lidt fremad, har fået et par kiks at spise. Je håber da at blive frisk til weekenden.
Kasper skal i aften til træning derefter er der spisning i klubben, vi skulle have været til fødselsdag i aften,
men det må vi melde afbud til!!!
Rigtig god weekend til jer, som læser med :))

3 kommentarer:

Lin sagde ...

Ogsaa god week-end til dig. Lopper er noget frygteligt noget at faa indenfor doerene. Godt at Frontline virker hos jer. Jeg har aldrig kunnet faa det til, saa vi har skiftet maerke og har ikke haft problemer siden. Jeg bruger nu Advantix og det virker optimalt ogsaa overfor de sygdomsbaerende myg (dog kun farlige for katte og hunde) som vi har paa vores breddegrader.
Haaber du snart kommer til haegterne igen.

Lydert sagde ...

Jeg håber søreme, det lykkes dig at holde lopperne fra døren. Min hund har også døjet en del i år, han bliver både dryppet i nakken og får piller til at tage de levende lopper
God bedring

Fru Larsen sagde ...

LIN: Næ næ desværre virker Front Line heller ikke her hos os, næste gang de skal behandles ( næste uge) så må jeg prøve et andet produkt, for jeg gider ikke dette mere. God weekend til dig :))
Lydert: Lopper er ikke nemme at slippe af med når først man har fået dem. I dag lørdag er jeg frisk igen, dejligt. God weekend til dig :))