mandag den 27. august 2012

Lidt af hvert

Alle de skønne strandskaller og muslinger som har været med til at give lidt sommerstemning, er det snart tid til at pakke sammen til næste år, sommeren er ved at blive til efterår, særligt i dag har det været et utroligt smukt sensommervejr.
Aftnerne bliver hurtig mørke og så er det tid til lidt hygge med sterinlys, på en eller anden måde er det jo også dejligt.
I lørdags var Kasper til badmintonstævne i Fårvang, det var næsten med samme resultater som sidste weekend. Han blev puljevinder og gik videre til kvartfinalen men tabte her sin kamp, så det blev til en 5. plads i single. Det var en kamp som strakte sig over 3 sæt, Kasper vandt det første sæt, andet sæt var nogenlunde tæt men her vandt modstanderen, tredie sæt gik også til modstanderen. De havde før spillet mod hinanden for ca 1 års tid siden, her tabte Kasper meget stort; 21-5 / 21-7, så selvom han tabte denne kamp, så var det en meget fin præstation.  I mix og doule blev det ikke til nogen placering.
Det var nogle af de gode ting, men her er, som så mange andre steder også teenageproblemer, og det er i den grad at vi er ved at rive håret af os selv ind imellem. ÅHHH hvor er det dog nedslidende dag ud og dag ind at have de samme diskussioner, hvorfor kan de unge mennesker ikke bare accepterer at et nej er et NEJ????????
Er der nogle af I andre som også lider i øjeblikket, så skriv det gerne, så føler vi os ikke så alene med teenageproblemerne.....



tirsdag den 21. august 2012

Skybrud


Det er ved at være en tid siden jeg har blogget sidst, tiden er fløjet for mig med mange ting både gode og mindre gode......
Jeg nyder det skønne sommervejr som der har været den sidste ugestid, det var godt nok lummert i går, idag er det knap så slemt. Jeg kan se at DMI varsler skybrud i løbet af aftenen. Det bliver godt at få renset luften.
I lørdags var Kasper til det første badmintonstævne i år, han spiller nu i U17A, det er altid svært når man rykker op i næste årgang og er 1. års spiller. Men det gik helt godt for ham, han blev puljevinder, men tabte så desværre den næste kamp, det blev til en 5. plads ud af 27, det må siges at være tilfredsstillende.
På lørdag skal han til Horn/Fårvang og spille, så nu går det derudaf med stævner næsten hver weekend.
I dag havde jeg fri lidt tidligt, så jeg besluttede mig for at få vasket vinduer, de trængte gevaldigt, ihhh hvor det er pyntet på dem.
Orkideen her, købte jeg da vi var på sommerferie, jeg kunne ikke stå for den, 3 store grene fyldt med blomster.
Rigtig god tirsdag til jer, som læser med :))

lørdag den 11. august 2012

Tudefjæs....

Den første arbejdsuge efter en dejlig lang ferie er endelig slut og jeg kan se frem til weekend med forhåbentlig godt vejr. Vi har et havearbejde som venter, nemlig at klippe hæk, heldigvis mangler vi kun at få klippet indvendig, så det er til at overskue.
Desværre endte ugen rigtig rigtig træls, Kasper og Natasja blev enige om at stoppe deres forhold.....
Jeg er utrolig ked af det, for jeg holder SÅ MEGET af Natasja. Jeg har det sådan, at jeg har følt at hun er den dejlige datter, som jeg aldrig selv har fået, det fortæller hvor meget jeg holder af hende. Hun og jeg har fået en rigtig god snak efterfølgende og hun ved at vi holder meget at hende og at hun altid er velkommen. Jeg sidder og tuder, så tasteturet bliver dryppet til, så ikke mere om den sag :((
Det bliver ikke til billeder i denne omgang....

mandag den 6. august 2012

Møgeltønder Camping

Fredag skulle vi på campingferie, vi kom afsted hjemmefra lidt over kl. 7 om morgenen og ankom til Møgeltønder Camping sidst på formiddagen, vejret var super perfekt, det var utrolig varmt at stille teltet op.
Da vi var færdige med at stille telt og så videre op, 
så kørte vi en tur ned i grænsebutikkerne for at handle lidt til ugens løb. 
De efterfølgende dage var knap så gode, mest regn.
Søndag var vi en tur på Rømø, det var ikke så varmt den dag, alligevel var der mange campere på stranden, det var lidt pudsigt for det var kun tyske turister også os.
Her får Kasper sig et lille hvil på en af de små cafeer.
Mandag regnede det faktisk hele dagen, de sidste to nætter og aftener har det tordnet ret meget, det er hyggeligt når man ligger i campingvogn, men man skal ikke være bange i tordenvejr når man er på camping.
Mandag kørte vi en tur til Friedrichstadt og gik rundt i de hyggelige gamle gader.
Tirsdag var vi en tur i Tønder og ose, ellers nyder vi afslapningen i vognen og teltet.
 Kasper har været nede ved fiskesøen som ligger lige ved siden af campingpladsen, her var han heldig at fange 5 ørreder og som den dygtige lystfisker han er så gør han selvfølgelig selv fangsten i stand. Den ene ørred gav han væk til en anden lystfisker, som ikke havde fanget noget.
Den ene ørred fik vi på grillen til aftensmad, de andre kom i fryseren til senere brug.
Natten til torsdag tordnede det rigtig meget og det fortsatte til over middag, det var nogle kæmpe brag der kom.
Torsdag brugte vi på at tage ned over grænsen for at få handlet ind, ellers hyggede vi i vognen/teltet.
Vores katte passede en nabopige. Pivsen havde vi ikke set siden om tirsdagen hvor vi tog afsted om fredagen, han plejer ellers at komme hjem om natten, men han syntes åbenbart at det var så godt et vejr, at han ikke skulle hjem. Desværre kom han heller ikke hjem i hele ugen hvor vi var på camping, det vil sige 1½ uge. Vi kom hjem fredag klokken 15.00 og allerede kl 16.30 hørte vi en meget ulykkelig lille mis miave ovre i haven, det var lille Pivsen som havde lyst til at komme hjem, ihhh hvor var vi glade for at se ham, jeg er også sikker på at han havde savnet os, for hele weekenden var han lige i området hele tiden.
I dag er jeg startet på arbejde efter tre skønne ferieuger.