onsdag den 6. november 2013

Sokke bøvl....

I oktober måned har jeg fået strikket rigtig mange dejlige ting. Blandt andet disse tre par børnesokker. I min butik havde jeg et par børnesokker til salg, de var i farverne mørk blå/sand med en petroliumsfarvet rib - hæl og tå, de blev ret hurtigt solgt, men der var bare det, at køber skrev tilbage at de var lidt små til hendes søn, ikke fordi der var noget galt i det, men jeg skrev til hende at hun selvfølgelig kunne få dem byttet. Vi aftalte, at hun skulle sende dem retur og at jeg havde ikke andre i størrelsen som hun havde købt, men jeg ville strikke nogle par som hun så kunne vælge imellem. Alt i orden hertil... Da jeg modtog de returnerede sokker fra hende, kunne jeg se, at de bar tydeligt præg af at være brugt, jeg kunne ihvert fald ikke sælge dem til anden side. Jeg skrev derfor til hende, at jeg ville forlænge sokkerne, men hun ville gerne købe et par mere, hun skulle bare indsætte pengene på min konto og når jeg modtog dem ville jeg sende begge par sokker. (Der var jo ingen grund til at sende af to gange), men efter en uge havde jeg stadig ikke modtaget penge, endelig svarede hun på mine beskeder, hun havde desværre ikke adgang til netbank og kunne ikke betale. Hmm nu syntes jeg, at jeg havde brugt rigeligt tid på hende og meddelte hende at jeg sendte de forlængede sokker og at hun kunne bestille et par mere i butikken når hun havde mulighed for at betale.  
Ja ja, så lærte jeg af det, nemlig vigtigheden i at meddele kunden,
 at varer kun tages retur hvis de er ubrugte!!!
Nå, men det blev i hvert fald til disse tre par sokker,
som en af de nærmeste dage lægges de i min


4 kommentarer:

Ellen sagde ...

Øv, øv. Det er da utrolig så frække folk er. At man vil være det bekendt. God aften trods alt ;-)

Lydert sagde ...

Det burde da være en selvfølge, hvad pokker havde hun forestillet sig
Øv, at folk opfører sig sådan

Lin sagde ...

Nu er jeg godt nok lidt chokeret, fordi det er da en selvfoelge at brugte varer ikke tages retur. Taenk at folk er saa uaerlige at man bliver noedt til at gardere sig i alle ender og kanter. Oev!

Fru Larsen sagde ...

Ja, jeg var faktisk meget træt af det, for jeg havde det dårligt med at skulle skære igennem og sige at hun får de forlængede retur, for jeg kunne godt mærke på hende at det var ikke lige den løsning hun havde ønsket. Men sådan blev det altså!!!