mandag den 8. februar 2010

Badminton og lidt hæklerier

I weekenden var vi til badminton med vores søn, Kasper. Han skulle spille Norddjurs Kommunemesterskaber. Han spiller nu i B rækken U13. Han er næsten altid en langsom starter, det var han desværre også i lørdags. Den første kamp skulle han spille mod en holdkammerat. De to er meget ens i deres spil, den ene dag vinder den ene, den anden dag vinder den anden. Denne dag var det altså holdkammeraten som vandt. De to skulle spille double sammen, her vandt de alle deres kampe. Kasper vandt sølv i single og guld i double. Flot gået.Der er rigtig koldt udenfor og sneen vil ikke rigtig forsvinde.
Man længdes frygteligt efter foråret og lidt lunere temperaturer.
Det er oplagt, at få lavet noget af alt det håndarbejde som ligger og ikke er gjort færdigt. Jeg er i øjeblikket igang med at hækle et tæppe i oldemor firkanter. Jeg har fundet alle mine bomuldsrester i lyserøde/lilla/ hvide farver. Syntes det er rigtig flot, glæder mig til at få det færdigt, jeg mangler kun at hækle det sammen.
Det har været et campingprojekt. Det var så nemt at hækle firkanterne og det fylder ikke så meget, når vi var på camping.

1 kommentar:

Blæksprutten sagde ...

Hejsa...

Godt gået af knægten; tillykke med hans flotte resultater.

Jeg faldt over din blog, da jeg søgte efter bølgetæppe; det er lidt skægt, som man kan ha' noget tilfælles med helt ukendte mennesker... ;-)

Jeg har en voksen søn, som tidligere har været en rigtig dygtig badmintonspiller i ungdomsrækken; har også haft en gammel hankat der var væk så længe, at vi anskaffede os et par nye killinger - hvorefter den gamle selvfølgelig kom hjem igen. Jeg har gang i alle mulige håndarbejder på samme tid; strikker gerne efter opskrifter fra Hendes Verden. Er i øjeblikket i gang med et tæppe af oldemorfirkanter og et bølgetæppe... Og så er jeg campist... ;-) Har forresten rødder i det djurslandske, hvor en stor del af min familie bor...

Jeg vil helt bestemt følge din blog fremover; den virker på en eller anden måde så velkendt... ;o)

Vh Britta