fredag den 12. februar 2010

Vinterferie............

FERIE FERIE
Vinterferie, den har vi sukket efter i lange tider, og endelig er den her, dejligt. Kun Kasper og jeg har ferie, Erik må på arbejde. Ugen kommer til at gå med hygge og afslapning. Dog skal vi til Randers en dag og ose, torsdag skal kasper til badmintonstævne i Sejs Svejbæk.       Når jeg skriver slappe af, så mener jeg nok noget helt andet. Jeg kan nemlig ikke lade være med, at skal lave en hel masse, som ellers ikke bliver lavet i hverdagen. For eksempel, kan jeg se, at når solen skinner, ja så trænger vores vinduer noget så forfærdeligt til at blive pudset. Tøjskabet kunne vel også have godt af en omgang oprydning. Det er så dejligt når det er blevet gjort, også sker det jo også i mit eget tempo.
Lørdag skal vi med vores naboer til campingmesse i Ålborg, det bliver rigtig hyggeligt. Det er som om campingsæsonen kommer et skridt nærmere. Vi glæder os til at komme afsted.                                                                                I det kreative hjørne er der også blevet lavet noget. Kasper har vævet nogle flotte nøgleringe i mange forskellige farver. Man laver en rund papskive med hul i midten, klipper hakker i kanten hele vejen rundt. Der er her brugt bomuldsgarn. Man tager minimum 5 lange garntråde som lægges dobbelt og bindes med en løkke til en nøglering. Garnet kommes gennem hullet i papskiven. De 10 garntråde fordeles i 4 grupperinger rundt på skiven. Start med at flytte den bagerste tråd i en gruppering frem til forrest i næste gruppering, tag så den bagerste i dén gruppe og flyt til næste gruppe osv. Hmmm, det kan godt være lidt svært at forklare, men prøv, det er faktist rigtigt sjovt.
God weekend til jer alle.

2 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Tak for den dejlige kommentar...

Jeg har lige været lidt fraværende pga. et dødsfald i familien, så jeg fik ikke svaret dig.

Pudsigt at I camperer i Løkken... Vi bor i Vrå, som ligger 14 km. fra Løkken. Vi kommer der dog sjældent, men det er nok naturligt, at det der er nærmest, er det man kender dårligst... ;-)
Vi har i mange år ligget fast på Bunken Camping mellem Ålbæk og Skagen; jeg er næsten vokset op på denne plads... Men efter et forpagterskifte, blev vi rigtig ked af at være der, så vi holdt et "sabbatår" sidste år. Der var vi et par dage på Skiveren Camping. Vi har ingen planer for den nye sæson endnu, så vi må se hvad tiden bringer.

Super smarte nøgleringe, som din søn har fabrikeret... Det er så dejligt at ha' nogle kreative børn; det gi'r jo ofte anledning til ekstra hygge i ferier og på fridage... Og så er man jo som mor også rigtig stolt over at vise tingene frem. Skønt... ;o)

Vh. Britta

Timotei sagde ...

Så fine disse nøkkelringene var! En kjempegod ide dette!