mandag den 19. april 2010

Lille pung

En ny uge er der taget hul på. Pyha, jeg syntes godt nok at jeg kan mærke en grundig forårstræthed overmane kroppen. Den konstante træthed, som er så svær at komme af med. Håber, det bliver bedre efterhånden som foråret skrider frem. I ugen er der ikke nogle særlige projekter som skal gøres, så her er der mulighed for lidt afslapning. I weekenden har vi også slappet af.


I går havde jeg fødselsdag, det var en dejlig stille dag med et enkelt hold gæster. Det var vores naboer, som var ovre og ønske tillykke. Til aften besluttede vi, at bestille pizza og spise sammen. Det var rigtig hyggeligt. Familien kommer den 9. maj, det glæder vi os til.


Igår var det også min fars dødsdag, Det er 25 år siden han døde. På min 21 års fødselsdag .... Det var så uheldigt, at det lige skulle blive den dag. Han havde fået en vellykket hjerteoperation, men da han lå på opvågningen fik han en blodprop i hjertet. Han blev lagt i respirator, men døde 7 dage efter operationen, altså den 18. April. Det var meget svært de første mange år efter. Jeg kan mærke på følelserne kommer igen, nu hvor jeg også har mistet min mor for lidt over et år siden. Trist, ikke på have nogle af mine forældre, hvor jeg savner dem begge.


Kreativ har jeg skam været i den sidste uge. Har syet denne lille pung, som kan bruges til mange ting. Jeg bruger den til saks, målebånd, stoppenål osv. Jeg har gang i et par stykker mere. Mønsteret har jeg fundet hos hende her: http://timotei-timotei.blogspot.com/
 Med en Fantastisk sybeskrivelse.

3 kommentarer:

Garn Moster sagde ...

Jeg tror aldrig man kommer over savnet , om 2 dage er det en måned siden jeg mistede min far og hvor jeg savner ham ... selvom vi er voksne er savnet det samme . Jeg kan godt forstå du savner dine forældre , tankerne og savnet dukker op til mærkedage .
Håber du klarer dig igennem savnet og trætheden , din smukke pung gør ihvertfald glad af at kigge på :-)
tanker fra en der kan følge hvordan du har det ...

Blæksprutten sagde ...

Rigtig hjertelig forsinket tillykke med fødselsdagen... Jeg håber du havde en dejlig dag, selvom dagen jo også bringer vemod frem. Savnet af dem man har mistet vil altid være der; de vil altid ha' en plads et sted i vort indre.
Det er nu snart 21 år siden min far døde, og jeg savner ham stadig rigtig meget; det har især været svært ved mine to mindste børns fødsler og diverse mærkedage.
Det er en rigtig flot pung, du har lavet; rigtig god idé at bruge den til diverse håndarbejdsværktøj.
Endelig kan jeg trøste dig med at du ikke er alene om at være forårstræt; jeg synes dagene er rigtig hårde at komme igennem i øjeblikket, men så hjælper det at læse de dejlige kommentarer jeg får på min blog... Tak for det... ;-)

Ellen sagde ...

Et forsinket hjertelig tillykke med fødselsdagen. Ja, de mærkedage er specielle, på en eller anden måde synes jeg de bliver sværere. Min mor døde af kræft da jeg var 28, kun 54 år gammel. Nu er jeg 48, og jeg synes dagen bliver mere vemodig, for tænk om man selv ikke skulle blive ældre? God dag.