onsdag den 21. april 2010

Lidt sol....

Det dejlige forår har i de sidste 14 dage vist sig fra sin gode side. Alting i haven begýnder at røre på sig. Det er ca. 14 dage siden, at vi strøede gødning i hele haven, siden har det ikke regnet, dog begyndte det her i mandags at dryppe. Så nu kan gødningen bare begynde at virke. Med det resultat at græsplænen skal slåes et par gange om ugen.
Man siger at aprilvejret, er en blanding af det hele. Det holder stik i år. Vi har haft nogen sol, regn og  i går var det et rigtigt snevejr, der lå et pænt hvidt lag i haverne..... Sjovt, som vejret kan skifte fra tid til anden.


Mit store pilehjerte er kommet op at hænge på vores dør ind til terassen. Det er grene fra vores, nu fældede troldepil, som jeg har bundet et hjerte af.


Den var efterhånden blevet 22 år, og så stor at den skyggede for meget i haven. Den store stub står stadig og ser træls ud. Vi bruger den til at lave bål i, på den måde håber vi, at den efterhånden må blive til indenting, men det tager laaaaaaang tid at komme den til livs. Håber dog at det lykkedes engang.


Her er vores hyggelige cafésæt, som står og pynter i vores store fliseareal i indkørsel.
Forøvrigt, tusind tak for jeres søde kommentarer i det forrige indlæg. TAK for det!

1 kommentar:

På landet sagde ...

Så fin hjerte krans =) Det har kommet snø her oxo,masse. Synes det er trist å se alt blir hvitt igjen. Håpe det smelter fort =)

Ha en fin uke.