tirsdag den 13. april 2010

Weekend havearbejde

I weekenden havde vi gang i havearbejdet. Det var første gang i foråret vi var i haven, så der var meget at gå igang med. Masser af tørre blade og grene som skulle rives sammen, ukrudt som skulle hakkes op og derefter rives sammen.


Mange stauder, som skulle klippes ned, og nusses lidt om. Græsplænen blev kantet af og fik formen igen. Traileren blev hurtigt fyldt med haveaffald, til trods for, at de tørre stauder blev brændt af. Terrassen blev også gjort sommerklar med mine mange krukker.


Havemøblerne blev fundet frem. Sidste sommer tog jeg springet og malede vores havemøbler sorte. De var tidligere i rå træ, som vi havde givet olie hver forår. Det var et frygtelig surt arbejde.


Men jeg var efterhånden lidt træt af deres udseende, og besluttede derfor at de skulle males. Sættet er blevet meget flot, især når de sorte/hvide hynder er i stolene.

 Det lille bord og en bænk, vil jeg have malet hvidt. Vi har nemlig et hvidt hegn for vores terrasse. Så det bliver lidt blandet sort og hvidt. Flere af mine brændte lerkrukker har jeg også malet sorte, de er bare blevet så flotte.

3 kommentarer:

Anita sagde ...

Hei!
Den strikkede jakken som jeg viser tidligere i bloggen min er hentet fra dette heftet her http://www.sandnesgarn.no/StortBilde.aspx?bildeId=200142&mElement=grupper&bildeStiType=grupper. Ellers finner du kanskje noe tilsvarende på disse sidene www.garnstudio.no Nå skal jeg ut i solen og beise terassegulvet :0) Inspirerende sommer bilder fra deg!

Anita Lorenzen sagde ...

Hej, dine sorte havemøbler ser flotte ud. Kan se at billedet er fra 2010. Hvordan ser de ud i dag? :-) Hvordan har du malet dem?
Venlige hilsner Anita

Fru Larsen sagde ...

Hej Anita
Mine sorte havemøblerne er stadig lige flotte selv om det er fire år siden jeg malede dem. Jeg mener at jeg malede dem med pensel, det var en meget fed maling som blev brugt.
Mvh Dorte