mandag den 26. april 2010

Strikket ribvest

Weekenden har budt på mange dejlige timer sammen med familien. Fredag da jeg kom hjem fra arbejde, kørte vi alle 3 til Randers Storcenter. Vi har været på udkig efter et par sko til Kasper. Hans fødder vokser i øjeblikket ret hurtigt, og kan derfor ikke passe dem særligt længe. Derfor vil jeg ikke betale 400,- for sko til ham. Han fandt selv et par inde i Kvickly, som ikke var så dyre, men jeg tror ikke de holder så længe, derfor er jeg stadig på udkig.


Lørdag var Kasper og Erik på fisketur nede ved molen. De kom hjem med 18 fine rødspætter og mindst lige så mange havde de smidt ud igen fordi de var undermålere. Det var et stort arbejde for dem, at flå fiskene da de kom hjem. Men de blev færdige og kom i fryseren til senere brug. Om aftenen havde vi inviteret vores naboer til middag.


Søndag fik vi vasket bil, det var et kæmpe arbejde, den har ikke været vasket hele vinteren. Den var godt beskidt og fyldt med tjærepletter og flyverust. Alaska lakrens kunne klare pletterne, der skulle dog bruges en god gang knofedt, men vi kom pletterne til livs. Bilen er flot som ny igen. Det var en dejlig fornemmelse at sætte sig ind i den her til morgen. 
Strikkepindene har også været i sving. Den populære baby ribvest har jeg strikket i en størrelse 2-3 år. Drengen som skal have den bliver 1 år i maj, så det varer nok lidt inden den passer, men den kan gemmes til den tid. 
God uge til jer som læser med.

3 kommentarer:

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

ja de kære børn og deres fødder. Jeg har en pige som bliver 11 år i Juli og hun er ved at vokse ud af sine sko i str. 40, ja du læste rigtig, og er på vej i str. 41.
Stine:)

Lin sagde ...

Sikken en soed vest. Og god idé at strikke den stor. Nybagte moedre faar tit alt for meget "smaat", og saa mangler de altid til senere.
Dejligt med fiskere i familien. Roedspaetter smager saaaaaaa godt. Det bedste er helt frisk fisk. Det fik vi hjemme i Dk ( boede lige ved siden af havnen) Hernede hos os er den "friske fisk" mindst 3 dage gammel.
Boern og sko. Tja... de vokser alt for hurtigt ud af dem. God skojagt.

Fru Larsen sagde ...

Stine: Det var godt nok en stor fod hun har. Man siger jo også, at børn i dag har nogle forholdsvis store fødder!
Lin: Ja, det er rart med noget tøj, som kan bruges lidt senere, det ved vi jo også selv, fra da vores børn var små. Jeg er ikke så meget til fisk, men det er resten af familien, så de må nyde rødspætterne selv.