søndag den 2. maj 2010

Camping weekend med fiskeri/hækleri


Torsdag eftermiddag var vognen pakket og klar til at køre til Elite Camp Vestbirk, som ligger i Østbirk!!
 Vi var fremme på pladsen ca.kl. 17.30. Kasper havde fået sin kammerat, Benjamin, med.


Vi var hurtige til at få stillet telt op og komme i orden, vi var jo også 4 til at hjælpes ad. De to drenge er jo så store, at de efterhånden er rigtig gode til at hjælpe, og når man er på camping må alle hjælpe til.  Aftensmaden var jo som sædvanlig grillkylling med pommes frites. Det er en tradition, som Kasper har indført. Det er vi ganske godt tilfredse med, så slipper vi jo for at skulle til kødgryderne.


Lige op ad pladsen var der en fiskesø, drengene ville gerne ned og fiske fredag. De fiskede hele eftermiddagen, men fangede ikke noget, selvom der var bid nogle gange. Det regnede en del både fredag og lørdag, men de stod i læ under de store træer. Lørdag formiddag var vi i Bilka i Horsens, hvor vi fik handlet lidt ind. Da vi kom tilbage til vognen, smuttede drengene ned for at fiske videre. De fik tre gedder af en mand, som fiskede fra båd. De var vældig stolte, forsøgte først at bilde os ind, at de selv havde fanget dem, men sandheden kom da heldigvis hurtigt frem. 


Sidst på eftermiddagen ringede Kasper, for at fortælle, at han havde fanget en stor gedde. Vi måtte jo ned og se den, vældig flot. Krogen, som den var fanget med, var også meget skæv, så den var god nok denne gang!!


Op til vognen hvor den skulle renses og gøres i stand. Nu er det jo sådan, at det man fanger, gør man også selv i stand. Kasper er efterhånden ret god til det. Nu kommer så det store spørgsmål: Hvad kan man bruge sådan en krabat til????? Er der nogle af jer, som har et forslag, så læg endelig en kommentar.


Hækletøjet har jeg jo haft rig mulighed for at arbejde på. Er igang med et sjal af noget garn, som har ligget på loftet i flere år. Jeg tror, det er en blanding af hør og bomuld. Mønsteret er ret åbent. I starten vidste jeg ikke rigtigt, om det nu var det mønster som jeg skulle fortsætte med, men det blev det altså. Jeg syntes bedre om det efterhånden som det skrider frem. Firkanterne hækles sammen efterhånden som de hækles. Smart.
Rigtig god uge til jer, som læser med. Tak for besøget.

3 kommentarer:

Merete sagde ...

Gedder kan blive til de lækreste fiskedeller. Dejligt at drengene selv gør fisken i stand.
Merete

Blæksprutten sagde ...

Sikken skøn campingtur I har haft - og så er det SÅ dejligt, når der er fisk på krogen... ;-) Desværre har jeg ingen idé om hvad man bruger en gedde til, men mon ikke man kan finde en opskrift på nettet... ?
Det var da træls med al den regn I fik i weekenden; her var det rigtig flot vejr det meste af tiden, så jeg har været - og er - rigtig flittig med vandslangen... Og mine buske har det indtil videre ganske fint.

Dit sjal er rigtig fint; jeg tænker på om mønstret måske ku' bruges til en dug... Jeg synes der er rigtig meget romantik over det...

Ha' en dejlig aften...
Britta

Lin sagde ...

Frisk fisk er bare noget af det bedste. Meretes forslag med deller lyder rigtigt godt. Og saa dejligt at I saadan lige kan smutte paa camping. Det er saaaaa hyggeligt. Sjalet ser godt ud. Glaeder mig til at se det faerdigt.