tirsdag den 4. maj 2010

Nye sko


I den sidste tid, har vi været på jagt efter sko til vores 12 årige søn, Kasper. Jeg mener jagt, for det er ikke en hel nem opgave at finde sko til ham.
I den alder er man meget kræsen og kan bestemt ikke gå på kompromis. Han er efterhånden oppe i en str 38-39. I weekenden da vi var på camping, var vi i Horsens, her fandt vi et par sko, som han syntes var ok og som ikke kostede en hel bondegård.
Troede faktisk ikke han kunne lide den blå farve.  MEN han vil kun bruge dem til løbetræning, mon ikke jeg kan lokke ham til at bruge dem til daglig....

Også til noget helt andet:
I nedenstående indlæg, efterlyser jeg forslag til hvad vi kan lave af gedden, som Kasper har fanget. Jeg tror min kære husbond må igang med at lave nogle fiskefrikadeller her i ugen.
Tak for jeres forslag.
Rigtig god uge til jer som læser med.
3 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Det er da rigtig fine sko, som Kasper har fået...Uha, hvor jeg genkender problemet med sko til de unge mennesker... Kan huske at Michael havde mega fødder og tændstikben, da han blev konfirmeret. Det så så spøjst ud...
Lige nu er det Amalie der udfordrer sin mors tegnebog, idét hun nu som 11-årig bruger str. 39 i sko, og løber i vejret som en anden bønnestage... Jeg tror ski da at hun spiser flagstangsfrø og drikker girafmælk i smug...
Pøj pøj med fiskedellerne... Jeg har lige lavet en ordentlig portion af regnbueørreder og torsk; de var super gode...

Lin sagde ...

Puha, skokoeb, tja i det hele taget koeb til teenager kan blive lidt af et problem. De kaere poder har jo allerede i saa ung en alder en heftig mening om hvad man kan gaa med og ikke. Godt fundet.

Fru Larsen sagde ...

Blæksprutten: Ja de bliver store de kære børn. Kasper er også meget tynd, hans ben er ultra tynde, knæene er som to store buler midt på benene, så det ser lidt sjovt ud med de store fødder. Kan ikke forstå at han allerede bruger en str. 39, ingen af os har store fødder.
Lin: Det er rigtigt, at de store børn ved lige nøjagtigt hvad det er de vil have, også kan man ikke gå på kompromis.