torsdag den 1. april 2010

Klarborg nisser i "Gammelbo"

Tirsdag var vi i Moseby for at se Klarborgnisserne. Også kaldet Trip Trap nisserne. Etly Klarborg, som står ved disken, laver nisserne og har en lille butik og galleri, hvor hun sælger af sine nisser og malerier.


Der er lavet en utrolig flot udstilling, uha man bliver MEGET nemt fristet.


Første gang vi var inde for at se nisser er ca. 4 år siden. Jeg havde da fået een af min svigermor, og syntes den var meget fin. Siden har jeg købt og fået mange af hendes skønne nisser.


Særligt er det årsnisserne og nisserikkerne jeg samler på.


Jeg manglede det første sæt årsnisser fra år 2000. Dem købte jeg hos hende i tirsdags. Så nu har jeg dem alle. Desuden købte jeg et sæt kagedåser, bestående af 3 firkantede dåser med nissemotiv på.  


Jeg håber, du har nydt de billederne af den skønne "nisseudstilling" også selvom det ikke ligefrem er årstiden for nisser. Jeg kan kun sige, at det bestemt er et besøg værd, hvis du skulle komme på disse kanter. 

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Hvis du er til garn, må du besøge Rikkes "Garngalleriet" i Løkken, den ligger næsten ved siden af kirken, og "Bindestuen" i Saltum, den ligger i hovedgaden over for den gamle brugs. Go' fornøjelse.. :)

Bebiane sagde ...

Jeg syntes også at de nisser er så søde. Nu kan de fåes på duge og servietter, noget jeg vil prøve at få fat i til december :-))

Fru Larsen sagde ...

Jette: Det vil jeg huske til næste gang vi kommer på de kanter. Jeg tror forresten goddt jeg så butikken da vi kørte gennem Saltum. Tak for tippet. God dag til dig:)
Bibiane: Dugene og servietterne er også veldig flotte. Jeg mener at der hvert år kommer nye servietter, også kan man købe sidste års model til nedsat pris. God dag til dig:)