tirsdag den 30. marts 2010

Påskecamping

Lørdag eftermiddag ankom vi til Løkken Klit Camping og hytteby. Skøn campingplads, som vi har været på 3 gange før. Vi er sammen med vores bedste campingnaboer, og ser frem til nogle skønne dage sammen.


Det var et dejligt stille vejr til at stille teltet op i. Vi var lidt spændte på hvordan pladsen var i forhold til vand og sump. Men de to pladser vi havde reseveret var ganske fine.


Pladsens sanitetsforhold er helt i top. Både køkken og bad/toilet er super flotte. Herunder et billede af den sidst nye sanitetsbygning fra sommeren 2008.


På pladsen er der stadig sne, jeg måtte skynde mig at fotografere snebunken inden den smelter. Det er første gang vi er på camping, hvor der er sne. Lad os kalde det vintercamping, her er faktisk ret koldt. Men vi har rigeligt gas med, så vi kan holde varmen. Når bare der er fyret op, så er det dejligt.


Idag, tirsdag skal vi ned til Moseby, og se Trip Trap nisserne. Her har Etly Klarborg en lille butik med de skønne nisser. Der er de flotteste udstillinger rundt om i butikken, og man kan hente meget inspiration.
Julen varer jo som bekendt lige til påske, hi hi.


Selvom vi er på camping, så fejrer vi også påsken med lidt medbragt pynt og hygge.
En enkelt hyasint kan også pynte lidt op.


Rigtig god dag til jer, som læser med.

4 kommentarer:

Mie sagde ...

Hvor ser det rart og hyggeligt ud. Jeg æææælsker camping - men har bare ikke gjort så meget i det, siden jeg var barn...... God påske til dig og dine

Blæksprutten sagde ...

Det ser hyggeligt ud i Løkken... Vi er ikke særlig flinke til at ta' til Løkken selvom vi kun har 14 km; det er nok typisk at det man har tættest på, er det sidste man tænker på.
Jeg vil også rigtig gerne til Moseby og se på nisser; det er vist en oplevelse af de store. Men jeg tør næsten ikke, for så vil jeg nok købe hele biksen...
Håber I nyder påsken ved Vesterhawet ;o)
God påske til dig og lystfiskerne... :)

Lin sagde ...

Ih camping er bare saa hyggeligt. Vi tager afsted om 14 dage og vi glaeder os meget. Og saa dejligt at moede de samme mennesker igen. Hyg hyg hyg. og god paaske.

Fru Larsen sagde ...

Mie: Det er en skøn måde at være sammen på, når man har fri. Alt er sp uforpligtende. Rigtig god påske til dig:)
Blæksprutten: Det er en super dejlig campingplads. Nisserne i Moseby, bliver du simpelthen nød til at besøge. Husk at få den store pengepung med, for man bliver let fristet. Rigtig god påske til dig:)
Lin: Ja, det er simpelthen skønt at campere. Rigtig god camping og påske til dig:)