søndag den 21. marts 2010

Indkøb og hæklet måtte

For flere år siden købte jeg noget nyt sort sengelinned, men pakkede det først ud for et års tid siden. Da jeg ville lægge den ene lagen på, fandt jeg ud af, at den var fuldstændig mør, fingrene gik simpelthen igennem den.


Sjovt nok, var det kun den ene det var galt med. Den var ikke noget værd, men jeg gemte den alligevel, med henblik på, at den måske kunne bruges til et eller andet en dag.


For et stykke tid siden, jeg besluttede mig til, at jeg ville hækle en rund måtte til Kasper's værelse.
Begyndte på skære lagnen op i én lang sammenhængende strimmel, ca 1 cm bred.


Da det var gjort, begyndte hæklingen med den groveste hæklenål jeg havde i huset. Ret hårdt arbejde for fingrene, men det skred hurtigt fremad.


Men ihhh hvor det støvede i stuen, som krævede en omgang med støvekluden bagefter. Her er et billede af den færdig måtte.


I Fredags, var vi en tur i Århus og besøge vores nabo på hospialet, dermed også en tur i enkelte butikker. Først var jeg i Stof og Stil, Hvor jeg fandt lidt stof til nogle småprojekter. Dernæst var vi i Bilka, og sidst i "Factory Outlet". Her fandt jeg en lækker strikket vest, lige een tilbage i str. 36 til 25, -. Garnet er en blanding af polyamid, uld og angora. Den er meget skøn at have på og god varm.
 
 
Knapper og lynlåse havde de også til en pris af 195, - pr. kg. derudover var der 50% rabat. Hvad vejer knapper og lynlåse? Ikke ret meget skulle jeg hilse og sige. 20 stk. knapper kostede 1, -.
 
 
Utroligt, i forhold til, hvad man ellers må betale for knapper. Alt i alt kom jeg af med kr. 27,50.
Billigt må jeg sige.
 
 
 

5 kommentarer:

Lin sagde ...

Joesses det maa man da sige var et godt kup. Sidst jeg koebte knapper maatte jeg gi 0.75€ stykket og saa var det ovenikoebet helt almindelige bittesmaa plastikknapper. Oev. Saa, godt koeb.
Hvordan har dine fingre det efter saadan en flot omgang med haeklenaalen? Det er blevet paent, og sikken en god idé at du gemte lagenet. Det ville mange i bare aergelse have smidt direkte i skraldespanden. Godt gjort fru Larsen.

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Hej fru Larsen

Hvor er det en flot og inspirrende blog du har her. God ide med gulvmåtten af det gamlelagen... men du må have haft ømme fingre efter den omgang. Dine nålepuder er utroligt søde, dem må jeg da vist lige prøve at lave.
Det var da et rigtig godt køb med de billige knapper og lynlåse, er det et lager salg der har åben engang imellem, eller bare et her og nu køb?.
De bedste hilsner fra Gitte

Fru Larsen sagde ...

Lin: Ja et særdeles godt kup. Fingrene var lidt ømme, men var hurtigt igang med hæklenålen igen med et andet projekt.
Gitte: Jeg syntes også det var en god måde at få brugt den "gamle" lagen. factory Outlet er en ganske almindelig butik som har åbent som alle sndre. Jeg har lagt adressen på din blog, under en kommentar. Tak fordi du har tilmeldt dig som fast læser af min blog:)
God dag til jer begge:)

Mitt hvite hus sagde ...

Heisan og tusen takk for hyggelig hilsen hos meg..

Så mye fint du lager... et slikt teppe kunne jeg tenkt meg å laget ogs...

Ønsker deg en fin uke..

klem Kerstin

Blæksprutten sagde ...

Det er da en rigtig god handel du der har gjort... Tror da at jeg skal forbi den butik engang når jeg kommer i nærheden.
Rigtig lækker måtte du har hæklet - den er bare sej... ;-)
Kan huske at en bekendt en gang hæklede måtter af aflagte nylonstrømper; de var også lidt spøjse.
Tak for de søde kommentarer på min blog; det er så dejligt at læse hvad andre synes om det man skriver og laver. Og så er det jo også et frisk pust i en travl hverdag...