mandag den 1. marts 2010

Resultater fra LM i badminton


Som skrevet i det forrige indlæg, var Kasper i weekenden til LM i badminton i Fredericia. Lørdagens singlekampe gik rimelig pænt. Han blev puljevinder, men tabte så den næste kamp. Den spiller han tabte til viste sig, at skulle spille finalekampen, hvilken han vandt og blev dermed Landsmester. Kampen som Kasper spillede mod ham endte: 21-14, 21-23, 21-19. Han vandt 2 sæt og Kasper 1. Kasper endte som nummer 17 ud af 105 deltagere. Så jeg syntes, det var rigtig godt spillet og kæmpet.
Søndag var det doublekampene som skulle spilles. Vores 2 Grenaadrenge vandt deres kampe i puljen. Næste kamp gik desværre ikke så godt, den tabte de. Kasper havde lidt svært ved at få sit spil til at fungerer. Men de blev puljevinder, dermed nummer 9. Hvilket de må være tilfredse med.

2 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Det er sørme godt gået af Kasper... Det at deltage i så stort et stævne er jo en sejr i sig selv; men det er sørme også flot at blive puljevinder og få så fin en placering blandt så mange spillere.
Jeg er sikker på at han kan nå rigtig langt, så det er bare med at hænge i...
Super flot...

Fru Larsen sagde ...

Kære Blæksprut: tak for de flotte ord tiL Kasper, det blev han glad for. Du har jo også en søn, som har spillet badminton, så du ved hvad det handler om.