mandag den 15. marts 2010

Halvvanter.....

Opskriften på disse halvvanter i tværriller har jeg fundet her i blogland. MEN de vil ikke rigtigt som jeg vil. Den første vante blev som den skulle, men når så jeg strikker den anden sker der et eller andet som jeg ikke ved hvad er. Den anden skal jo strikkes modsat, dvs. jeg starter med at strikke 2 vrangriller også kilen til tommelfingeren, herefter 16 vrangriller. Det går galt når jeg har strikket kilen, så har jeg pludselig 66 masker istedet for 50???? Er der nogle af jer derude, som kan hjælpe mig, så hører jeg gerne fra jer. Jeg har strikket den anden vante 2 gange og hver gang går det galt. ØV

5 kommentarer:

Laila: sagde ...

Du skal strikke maskerne sammen... på den førstepind efter at du har strikket venderækker.
"Vendemasken plus den følgende maske"
Det har du også gjort på den først halvvante..ellers vile det slet ikke være blevet som det skulle.
Der er ingen forskel på vanterne udover det sted som kilen ligger.
Hvis det ikke hjælper dig videre, så vend tilbage, så kigger jeg på det igen.

God dag til dig!

Lin sagde ...

Hej fru Larsen. Tak for hjaelpen med mit boelgetaeppe. Jeg maa proeve at haekle dem med paa det resterende 1/3. Saa bliver det altid det mindre at haefte hihi. Jeg har vaeret herinde og kigge et par gange, men bare ikke blevet medlem. Det er hermed gjort. God mandag.

Fru Larsen sagde ...

Laila: Tusind tak for hjælpen, jeg tror du har ret. Jeg har ikke strikket 2 masker sammen. Nu har jeg lagt dem lidt væk, fordi jeg er blevet så træt af dem, men de skal nok blive færdige. Hvis jeg stadig ikke kan finde ud af det, så vender jeg tilbage til dig. Hsr prøvet at finde din blog, men kan ikke komme ind. Der skrives at din profil ikke er tilgængelig. Hvad mon der er galt?
Lin: Det var så lidt med hjælpen til bølgetæppet. Velkommen som medlem :)

Laila: sagde ...

Du kan altid sende mig en mail på min gmail

laila68 @ gmali.com

Laila: sagde ...

skulle være

laila68 @ gmail.com