torsdag den 4. marts 2010

Forårsglæder

Udenfor, har det igen idag været et fantastisk flot vejr. Solen skinnede og der var forår i luften. Vores lille kat, Piv har været ude hele dagen, han nyder det og er væltet omkuld i sofaen her kl 19.00. Mitte har også ligget lidt ude på trappen og slikket solskin. Jge har fået lidt vasketøj næsten tørt ude i den friske luft. Det dufter så dejligt når det kommer ind.
Har købt nogle narcisser til spisebordet, det giver også en snert af det længe ventende forår.
I weekenden skal Kasper til Hammel og spille badminton, tror det er det sidste stævne i denne sæson, udover klubmesterskaberne som er den 21. marts. Det passer fantastisk i vores program, for campingsæsonen starter jo til påske, som i år ligger først i april. Men inden da, skal vi jo have gjort vognen klar. I weekenden skal vi vist have kigget efter tøsne på taget. Vognen skal også varmes igennem nogle gange, inden vi skal afsted. Rengøringen må gøres om et par uger, når der kommer en dejlig lun forårsdag.
Vi må da håbe, at vejret bliver noget mildere i den kommende tid, så det kan blive en god sæsonstart. Det rykker jo noget for at komme ud og trille for første gang i år. UHA hvor vi glæder os til at komme afsted sammen med vores gode naboer.

2 kommentarer:

Huset på toppen sagde ...

Nå venter vi på våren her i klade Norge,og da er det kjekt å kjøpe vårblomster og pynte inne og vente på varmen ute... fint med nacisser, enten enn har de inne eller ute :) Djursland har jeg vært, men det er noen år siden!! Vi har campet masse på Jyllland mellom 1994/2003! Flotte campingplasser, herlige badesteder og fornøyelses parker!!Deilig å være norsk i Danmark!!
Lykke til med klargjøring av campingvognen, vi har hytte på fjellet!!
Ønsker deg en fin og vårlig uke!

Fru Larsen sagde ...

- Huset på Ja det er så dejligt med nogle forårsbebudere, hvad enten de er ude eller inde. Det er rigtigt at vi har mange dejlige campingpladser her på Djursland. Men du ved, pladser som ligger tæt på ens bopæl, dem prøver man ikke så snart, men de der ligger et godt stykke fra, dem kører man til. Badestrandene her er også herlige, særlig den her i Grenaa. Også god uge til dig.