fredag den 26. marts 2010

Påskeferie endelig......

Endelig blev det fredag eftermiddag, og vi kan se frem til 10 dages påskeferie. Efter 8 arbejdsdages sygemelding startede jeg i tirsdags på arbejde igen. Pyha, det var hårdt at komme igang. Men efter 4 dages arbejde, kan jeg se frem til en god lang påskeferie. Dejligt. Skal overhovedet ikke skænke mit arbejde en eneste tanke, bare koncentrerer mig om, at holde fri og slappe af med familien.
Adriaen er pakket, og lørdag morgen triller vi til Løkken Klit Camping. Vi har været på pladsen flere gange, så vi kender den ret godt. Vi skal være sammen med vores dejlige naboer, som også er campister. Vi glæder os vildt meget til at tage hul på campingsæsonnen. Dog loves der ikke det bedste påskevejr, men vi må have godt med varme på, så vi kan holde varmen. Ellers må jeg holde varmen, ved at have gang i hæklenålen og strikkepindene. De er nemlig pakket. Erik og Kasper har også pakket fiskestængerne. Har iøvrigt lige fået et par ting færdig, men billeder kommer lidt senere.
Rigtig god weekend til alle, som læser med :)

3 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Det lyder rigtig skønt med camping, håndarbejde og fiskeri. Ja, det er igen pudsigt med de sjove ligheder; min mand og min store knægt fisker også.
Her i Vendsyssel har der de sidste dage været rigtig dejligt vejr; i dag har vi været oppe på ca. 15 graders varme og næsten vindstille. Håber at vejret vil arte sig, så det bli'r en god påskeferie.
Påskelørdag rejser vi til Sverige på fiskeferie; så må det også godt holde tørt, stille og solrigt... Jeg er også begyndt at pakke en stor håndarbejdstaske, så der er beskæftigelse til al slags vejr...
God ferie til dig og dine, og god tur til Løkken... ;-)

Mie sagde ...

Ferien er tiltrængt, og jeg ønsker dig en rigtig god en af slagsen. Glæder mig til at se, hvad der løber af pindene :-)

Fru Larsen sagde ...

Blæksprutten: Ja, det er pudsigt med de mange ligheder, som vi efterhånden er kommet frem til. arter Kasper og erik nyder at tage afsted med deres fiskestænger og hygge sig sammen. Det er dog ikke altid der kommer noget med hjem. Vi håber vejret arter sig fra sin gode side her i påsken. I må have en rigtig god fisketur til Sverige, håber der bider noget på krogen.
Mie: Tak for det, du ønskes også en rigtig god påskeferie.