søndag den 8. august 2010

Hæklede kurve

I den forløbne uge er der kommet lidt ud af hæklenålen. Jeg har hæklet to kurve, de er begge i bomuldsgarn, på nål nr. 2½. De skal hækles ret fast for at kunne stå. Jeg har hæklet dem lidt høje, således at der kan laves et ombuk øverst. De er rigtig fine og kan bruges til mange ting.
I weekenden har vi slappet af, dog har jeg fået lavet nogle ting ude. Terrassen og garagen er blevet fejet, det er så dejligt når det lige er gjort. Det varer bare ikke så længe inden sand, blade og andre ting samler sig i krogene.
Der er også blevet ryddet op i Kaspers garderobeskab. Mange videoer, cd`er og pc spil er blevet kasseret. Vi forsøger at sælge dem på "Gul og gratis". Sikke meget plads der er blevet. Det er rart.
Den kommende uge skal der bruges tid på lidt mere oprydning. Desuden skal udhænget på huset fejes og vaskes med en børste. Der samles mange spindelvæv her, og nu skal de væk.
Rigtig god uge til jer, som læser med:))

4 kommentarer:

strikkeentusiasten sagde ...

Flotte kurve der kan bruges til rigtig meget.

Ja lidt oprydning gør underværker og man får det så godt bagefter.

Blæksprutten sagde ...

Nej, hvor er dine kurve skønne... Rigtig anvendelige til brød, frugt, slik osv... Jeg kan da lige forestille mig dem i rigtig julerød til nødder og konfekt.

Skønt med lidt oprydning; synes altid det trænger i alle hjørner og kroge udenfor. Utroligt hvad der kan samle sig af skidt; det er jo næsten fuldtidsbeskæftigelse for os der bor på landet... ;o)

En god uge ønskes for dig og dine...

Lin sagde ...

De kurve er bare saa anvendelige. Og saa ser dine rigtigt soede ud. God idé med at saelge knaegtens ting istedet for altid bare at smide ud.

Fru Larsen sagde ...

Strikkeentusiasten: Uha ja, det er så dejligt når oprydningen er gjort. En god fornemmelse:))
Blæksprutten: Kurvene er anvendelige til mange ting, kun fantasien sætter grænser. Når det blæser, så samles der hurtigt noget i krogene.
Lin: Vi har solgt mange ting af Kasper´s aflagte legesager, men også tøj går som varmt brød:))