søndag den 22. august 2010

Hæklet elefant

Vores weekend er gået frygtelig hurtigt. Det er ikke fordi vi har haft travlt, vi har simpelthen slappet af og hygget os. Lidt har vi da fået lavet, men det er ikke det store. Der er kommet bund i vasketøjskurven efter en lang arbejdsuge, så den er klar til fyldning igen. Og det bliver den hurtigt!! Søndag er gået med at få pakket til Kasper, som skal med skolen på tur til Esbjerg i 5 dage. Den ene dag skal de til Fanø. Kasper glæder sig rigtig meget til turen. De kommer hjem fredag kl. 14.30. Uha, hvor vi kommer til at savne ham.
Badmintonsæsonen starter på fredag. I vores klub er der 5 spillere, som er valgt ud til at skal have noget ekstra træning på højere plan, hvilket kommer til at foregå i DGI regi. Den første træning er på fredag i Højbjerg ved Århus, de skal være derude kl. 19-22. Vi har tilbudt, at køre de tre af drengene derud og hjem igen. Mon ikke Kasper er noget træt efter en uges lejrtur med skolen??  Skønt er det at komme igang med træningen igen. Kasper spiller 1. års i U15 i B rækken. Det bliver hårdt at starte i en ny aldersgruppe. Hans mål er at komme i A rækken, så der skal arbejdes hårdt for sagen.
Jeg har hæklet denne søde elefant, de sidste par aftener. Snart er endnu én færdig. Opskriften er fundet her
Den er hæklet i bomuldsgarn. God måde at få brugt nogle rester på. Meeeen der er jo altid lige nogle farver, som man mangler, så jeg ved egentlig ikke om bomuldsbeholdningen bliver mindre....

2 kommentarer:

Lin sagde ...

Hvor er den bare nuser.Og saadan nogle soede farver. Nu maa jeg altsaa laere at haekle.
Lyder dejligt med Kaspers tur. Han skal nok klare den paa fredag.

Fru Larsen sagde ...

Lin: Du må igang med hæklenålen, der er utrolig mange muligheder. Kasper klarer den nok på fredag, men han er sikkert godt brugt efter 3 timers intens badmintontræning. Tak for dine altid søde kommentarer:))