mandag den 2. august 2010

Camping på Hejlsminde Strand Camping

Fredag den 23. juli gik turen til Hejlsminde strand Camping, ankom ved 18 tiden. Vi havde reseveret et par pladser, som havde en skøn udsigt. Vi fik ret hurtigt stillet det hele op, vi er jo også i rimelig god træning efterhånden. Den første aften, når vi er ankommet til en campingplads, er det efterhånden en tradition, at spise grillkylling og pommes frites.
 Lørdag kom vores naboer. Da de havde fået stillet deres udstyr op, havde jeg frokosten klar også kunne der hygges, vejret var rimeligt og vi kunne sidde ude og nyde det. Til aften lavede vi en oksesteg på grillen, vi fejrede min mand, Erik´s fødselsdag som var om mandagen.
Lige et billede af vores vogn, som er en Adria Unica med dobbeltseng i den ene ende, ved siden af er der toilet. I siden er der håndvask. I den anden ende er der rundsiddegruppe. I midten er der et dejligt køkken. Vi er meget glade for netop denne indretning.
Søndag kørte vi en tur over grænsen, for at købe lidt sodavand, øl og vin. Da vi kom hjem, var det hen under aften og der skulle spises igen. Jeg syntes faktisk ikke, man laver ret meget andet end at spise når man er på camping. UUHa, jeg har også taget et par kilo på i løbet af ugen, de må løbes af hurtigst muligt. Mandag, da Erik havde fødselsdag, var han nødt til at tage hjem, han skulle jo på arbejde i ugen. Heldigvis på aftentur, så han skulle først møde kl. 14.00. Resten af ugen hyggede Kasper og jeg med vores naboer. En dejlig afslappende uge. Det er en rigtig dejllig campingplads, pæne og rene toiletter og gode familiebade.
Et par billeder af vores dejlige udsigt.
Vores udsigt fra vognen var en nydelse, vi kunne se vand til begge sider.
Minigolf banen var fantastisk flot anlagt. En fornøjelse at spille på.  
Ca. 300 meter derfra, var der en godt sted hvor Kasper fiskede, han var afsted mange gange hver dag, men der kom desværre ikke noget på krogen. Han havde fornøjelsen og det er det vigtigste. Skønt billede af ham med fiskestangen.

4 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Tillykke med husbonden; godt I fik fejret ham i weekenden, når nu han skulle arbejde på sin fødselsdag.

Det ser ud til at være en dejlig campingplads, I har været på. Det er pragtfuldt med vandudsigt; jeg synes det virker så beroligende... Og så må det da være totalt afstressende at ha' vand på begge sider... ;-) Bare ærgerligt at Kasper ikke fik noget på krogen...

Det lyder til at være en dejlig vogn I har... Vi har nu vores tredie vogn - en Wilk S4 530; det er den bedste vi har haft, og vi har nu besluttet at den får en ny chance. Lysten til at campere er vendt tilbage, og jeg vil slet ikke undvære min dejlige vogn...

Go' aften til dig og familien...

strikkeentusiasten sagde ...

Tillykke med manden.

Ser ud til at det har været en skøn og afslappende campingferie.

Velkommen hjem igen.

Fru Larsen sagde ...

Blæksprutten: Tak skal du have. Det er en rigtig dejlig campingplads, den er i terrasser hvilket betyder, at mange pladser har en flot udsigt. Det er en forholdsvis lille plads. Ejerne var utrolig venlige og hjælpsomme. En campingvogn er som et andet hjem, man kan slet ikke undvære den.
Strikkeentusiasten: Tak skal du have. Du har ret i at det var en skøn og afslappende ferie. Når man er på camping, er der faktisk ikke andet at lave end at slappe af. Dog var håndarbejdet med, der blev da også lavet noget.

Lin sagde ...

Tillykke med manden. Fejre foedselsdag paa ferie er ikke heeelt daarligt hihi. Laekkert sted I har fundet jer. Saadan en campingvogn maa bare vaere guldet. Det ser saa hyggeligt ud, og saa maa det vaere en fordel at alt bare er i vognen. Vi lejer jo et mobilhome hver gang, og det er altsaa lidt af en oppakning der skal med.