onsdag den 25. august 2010

Endelig besked.....

Siden jul har der været en fornemmelse i luften af, at der skulle laves noget om på strukturen indenfor Træning og Aktivitets afdelingen i Syd Djurs kommune, hvor jeg er ansat. Efter, at der havde været et privat firma inde i billedet, for at måle vores effektivitet, kom der for alvor gang i sagerne. I foråret kom de med deres endelige konklution af tidsforbrugsanalysen. Den viste, at vi ikke var effektive nok. Hele posen indenfor området er nu blevet rystet. På ledelsesplan blev der lavet en del om. Fremtiden er således, at terapeuterne, som skal arbejde indenfor sundhedsloven har én leder, og vi, aktivitetspersonale og terapeuter som arbejder indenfor serviceloven har en anden leder. Da ledelsen var på plads, var turen kommet til alle os ansatte. Vi skulle på ny søge vores stillinger og ønske timetal. Det har været en barsk omgang, for umiddelbart havde vi for mange timer i forhold til, hvad man havde at budgettere med. Der var mange sommerfugle i maven hen over sommeren!
I tirsdags fik vi så endelig besked: Jeg var så heldig, at komme til at arbejde på det arbejdssted jeg ønskede, beholde mine 37 timer og fortsat arbejde med demens indenfor aktivitetsområdet. Så JUBIII, det var bare dejligt, at få sine ønsker opfyldt. Jeg glæder mig meget til, at det nye kommer igang hen over vinteren. Oveni det hele får jeg ny leder, som jeg kun kender lidt, men har et rigtigt godt indtryk af, og som jeg glæder mig til at lære at kende. Vi bliver alle et rigtig godt team og det kan kun blive godt:))

5 kommentarer:

Timotei sagde ...

Så bra, at det hele endte godt! Men det er klart, slikt blir en jo nesten nervøs av. Skjønner godt at du har vært spent.

Tusen takk for den koselige kommentaren på bloggen min. Den satte jeg veldig pris på!

Mariann sagde ...

Åh, hvor dejligt, at det hele endte godt :-)
Tillykke med jobbet, håber du bliver rigtig glad for det !

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hvor er det dejligt, tingene flasker sig for dig. Held og lykke med det

Blæksprutten sagde ...

Det lyder rigtig godt med dit job; tillykke med at du er så heldig... ;o) Jeg glæder mig rigtig meget på dine vegne. Kan bestemt godt forstå, der har været spænding og nervøsitet undervejs; dejligt at spændingen er udløst... ;o)

Lin sagde ...

Tillykke tillykke , det er saa dejligt naar alt endelig flasker sig.