fredag den 3. december 2010

 Disse stofhjerter syede jeg for et par år siden. De små, er syet i stribet bomuldsstof og ensfarvet hør, de bliver brugt til at lægge til pynt i for eksempel glasskåle. De større hjerter af hør med den ternede sløjfe bliver hængt op i vores vinduer og pynter dér,
begge slags er fyldt med polyesterfyld og til sidst pyntet med en sløjfe. 
Ugen har faktisk været noget travl. Onsdag og torsdag var jeg på temabuilding med mit arbejde. Vi var i Horsens og boede på et Hostel. Det var utroligt lækkert sted, skønne rammer og lækker mad.
Jeg var godt træt, da jeg kom hjem torsdag hen under aften.
Fredag havde vi julefrokost for alle vores visiterede borgere og beboerne. Det var en rigtig hyggelig dag, hvor deltagerne fik en god oplevelse.
I aften er min husbond og jeg alene hjemme, Kasper er som sædvanlig til badmintontræning, denne gang i Hammel, de skal overnatte og hentes i morgen tidlig.
Lørdag aften skal Erik og jeg til julefrokost med en gammel kollega og hans kone.
Kasper skal have en kammerat på overnatning, de skal selv bestille pizza og hygge sig. Det glæder de sig til.
Søndag morgen skal Kasper til holdkamp i Randers, jeg skal køre de 4 drenge og være holdleder. Pyha, vi skal være der allerede kl. 8.45, så vi skal tidligt op. Hvornår kan jeg da bare slappe lidt af sådan en weekend???? Nå , næste weekend bliver det nok bedre...... vi skal kun til badminton enten lørdag eller søndag og har så fri den anden dag.

 Måske skulle jeg omdøbe min blog til "strik og badminton", jeg syntes faktisk det er dét, som fylder meget af min fritid. Hi hi hi.
Rigtig god weekend til jer, som læser med:))

1 kommentar:

Mie sagde ...

Fine hjerter. De må være skønne at finde frem og hænge op år efter år. Også god weekend til dig :-)