torsdag den 10. juni 2010

P...øs regnvejr...

Øv hvor er det da bare det mest kedelige juni vejr man kan tænke sig. Det har regnet og regnet de sidste dage. det er gråt og bestemt ikke sommeragtigt, som vi er mange der længtes efter. Jaaaa jeg ved, at vi har haft nogle gode dage med sol og varme, men man bliver desværre hurtigt vanemennesker, sådan er det jo. Man må beskæftige sig indendørs. I dag, torsdag har jeg lidt tidligt fri, og har brugt tiden til at få gjort godt rent. Det er en dejlig fornemmelse. 
Vil I lige se min flotte orkide.
Jeg fik den af min svigermor sidste år til min fødselsdag. Den afblomstrede i det tidlige efterår. Jeg stillede den et sted hvor der er lidt mørkt, og se hvor flot den er blevet med ny blomst og flere store knopper på vej.
 Jeg har ikke tidligere haft held med, at drive orkideer frem igen efter afblomstring.
Fortsat god aften til jer, som læser med :))

4 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Så flot din orkidé er; og man bli'r ikke så lidt stolt når det lykkes at få den i blomst igen. Jeg har også en fra sidste år, der er kommet i blomst nu; det er rigtig sjovt. Jeg har en mere, men den vil åbenbart ingenting endnu...
Kan kun gi' dig ret i at vejret er rigtig surt; men hvis vi nu ønsker rigtig rigtig meget, mon så ikke sommeren snart kommer...? Ønske ønske ønske... ;o)
God torsdag aften til dig herfra...

Mie sagde ...

Den er fantastisk og vidunderlig din orkidé - Den må kunne sprede lidt af den sol, som ikke er at finde udenfor..... :-( Kan du forklare mig, hvordan jeg kan sætte mere end et billede ind i hovedet på bloggen - og få dem ned i en passende størrelse ? Det driller mig. God torsdag aften :)

Lin sagde ...

Tja, naar solen ikke er udenfor, maa man lave en selv. Din orkidé er utrolig flot. Fik min foerste orkidé i aar, saa gider du give nogle tips til saadan en stoerrelse??

Fru Larsen sagde ...

Blæksprutten: Ja, det er dejligt når man får blomst i orkideen igen. Har fået fortalt at det er vigtigt at lade dem stå lidt mørkt, så kommer blomsterne igen.
Mie: Det der med flere billeder på hovedet i bloggen, det gjorde jeg i det gamle design, kan ikke finde ud af det med det nye. Det nye design driller vist mange steder.
Lin: Et godt tips er at lade orkideen stå lidt mørkt, så skulle der gerne komme blomster igen:))