tirsdag den 1. juni 2010

Pivsens 1 års fødselsdag


I dag, tirsdag den 1.juni har vores lille kat, Pivsen 1 års fødselsdag. Han er en  lille meget fræk og charmerende huskat.


Han blev født i en lade og ingen kontakt til mennesker. Havde jeg vidst det, så havde vi end ikke overvejet at tage ham til os. Han var fuldstændig vild da vi kom hjem med ham, ville slet ikke lade os røre ved ham. Det var en mandag vi hentede ham, og tirsdag morgen var han stadig meget meget vild.


Om eftermiddagen begyndte han at finde ud af, at vi ikke ville ham noget ondt. Vi måtte røre en lille smule ved ham. Onsdag peb han hvis han ikke havde kontakt med os. Ville helst bæres hele tiden. En meget stor forandring var sket på få dage. Jeg havde ellers bestemt, at hvis han ikke var faldet til ro fredag, så blev han afleveret tilbage, men heldigvis ændrede han sin adfærd temmelig meget.
I starten hed han jo Mitte, ligesom vores gamle kat, men da han kom hjem igen efter 4 måneder, måtte den lille have et andet navn. Hvad var mere naturligt end at kalde ham for Pivsen. (Piv)
 (Se evt indlæg d. 31. januar 09).


Nu er han en meget tillidsfuld og kælen kat. Om dagen er han ude det meste af tiden, kommer lige hjem nogle gange for at få lidt at spise også afsted igen. Til aften er han hjemme igen også er det med at få lukket dørene så han ikke suser afsted igen, for så er det nemlig ikke så nemt at få han ind til natten. Ja ja, jeg ved godt, at katte er nattedyr og pr instinkt gerne vil være ude, men jeg har det nu bedst når vores katte er inde om natten. Godt tilfreds går vi alle i seng når kattene ligger og slænger sig i deres kurve.
Hvem kan stå for sådan en lille frækkert???

3 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Tillykke med Pivsen... Ja, de kære dyr får jo også lidt ekstra opmærksomhed, når de har fødselsdag. Så den er sikkert blevet godt forkælet i dag... ;-)
Dejligt at den faldt godt til hos jer; det er jo desværre ikke altid det sker. Sidste år fik vi en rigtig dejlig kat, som skulle ha' et nyt hjem; den ku' bare slet ikke med de andre to, så vi måtte af med den igen... Øv øv...

Lin sagde ...

I dag er det Pivsens foedselsdag hurra hurra hurra tralalalalala. Og saa maa der flag i skaalen med Kittekat. Hjertelig tillykke baade til pivsen og til jer der har klaret at goere ham tam paa saa kort tid. Man bliver fuldstaendig tosset med saadan nogle, og de giver det een tifold tilbage. Dejligt.

Fru Larsen sagde ...

Blækspurtten: Tak for det. ja det var godt han faldt til, jeg var godt nok meget fortvivlet, men han skulle bare have tid til det og nu går det jo rigtig godt:))
Lin: Tak for det. Ja man er solgt til sådan nogle skønne dyr, som rigtig nok giver een mange dejlige oplevelser:))