mandag den 28. juni 2010

Vellykket fødselsdag

I torsdags holdt vi Kasper's fødselsdag, det blev en meget vellykket aften.
Ungerne var i super godt humør, det var jo sidste skoledag dagen efter. Maden var alle vilde med. Vi havde lavet 56 kødruller og der blev spist 47 af dem. De var ialt 18 gæster, så det var ret godt gået.
Han fik penge af alle så det blev til ialt 580 kr. næsten nok til den badmintonketcher han havde snakket om. Der var lavet mange flotte "til lykke kort", fantasien var kommet i sving.
Vejret var super godt. De spiste inde og ellers var de ude i det gode sommervejr.
De glædede sig alle til at få sommerferie dagen efter.
I disse skønne sommerdage nyder vi vejret og er så meget ude, som det overhovedet kan lade sig gøre.
Hovsa, lige en ting mere: Min husbond har fået arbejde og startede i dag. Han har ellers gået ledig siden 1. april, men har været så heldig, at få et ferie afløser job i 8 uger, håber det kan føre mere med sig. Han er grafiker og har været i det samme firma i 32 år, produktionen blev flyttet til et andet firme hvor han var i næsten 2 år. Men som mange andre steder skulle der ske besparelser....ØV.
Nu glæder vi os blot over, at der er lidt arbejde til ham.

2 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Skønt når tingene flasker sig; det er rigtig dejligt når sådan en fødselsdag er overstået med positivt resultat. Det lyder til at de unge mennesker rigtig har hygget sig.

Dejligt at din bedre halvdel har fået job. Selvom det måske kun er kortvarigt er det da bestemt værd at glædes over... Lidt har jo også ret... ;-)

God aften til dig og familien...

Britta

Fru Larsen sagde ...

Blæksprutten: Det er skønt når de har haft en dejlig fødselsdag og alle har hygget sig.
Arbejde hænger jo ikke ligefrem på træerne i disse tider, så vi tror på at han har været fantastisk heldig. Endelig er der lidt "sol" hos os, det trænger vi meget til:))